Alla inlägg under april 2009

Av Kamilla - 17 april 2009 21:02

Nya inlägg kommer..men jag har haft så sjukt mkt att göra..att det bara inte funnits tid för bloggande! Men till helgen ska jag pausa från allt pluggande..då har jag förhppningsvis tid att blogga lite igen! =)


Ha det toppen så länge!!

Av Kamilla - 16 april 2009 16:23

Idag är det min farmors födelsedag! Hon skulle ha fyllt 87 år..! Tänker massa på dig lilla farmor å hoppas på att du har det bra där du är! Saknaden är fortfarande ofattbart stor! farmor du vae bäst! Älskar dig så!!

Av Kamilla - 13 april 2009 18:26

Har haft en underbar påskhelg! Umgåtts med underbara vänner, ätit god mat å njutit av solen! I lördgas va det meiningen att jag å johan skulle gå på ett bröllop för att lyssna på en som skulle sjunga..lite som en audition för vårat eget bröllop. Vi ville ju såklart höra hur hon sjunger innan vi bestämmer oss för att hon ska sjunga på vårt bröllop. Men när vi kom till kyrkan va det inte en människa där..vi fattade ingenting? Men det fanns inte mkt vi kunde göra..så när vi ändå hade åkt in till stan å hade nåra timmar på oss inna vi skulle iväg på middag så passade vi på att köpa var sin glass å åkte ner till playan å käkade den..mys!! 

Sen bar det av hemmåt för att hämta upp vovvarna och lars för att sedan åka in till alingsås igen..å hem till mats och sofia för att avnjuta en trevlig påskafton med en god grillmiddag! Hade en jättetrevlig kväll! Som alltid i dessa personers sällskap! =)



  Johanna och Sofia njuter av fördrinkarna!


  Johan och lars hade väldans roligt..(det hade även vi andra!)


Jag..med mats och sofia i bakrunden! 


På påskdagen träffades vi alla igen för en frisbeegolf runda. Gick inget vidare för mig..men å andra sidan går det ju aldrig bra för mig..jag får inte in tekniken helt enkelt! Men jag tycker det e kul ändå! Å det e ju det viktigaste! =) Efter frisbeen åkte vi ut till skår å satte oss på klipporna och åt en smarrig picknick i det fina vädret! hade kunnat stanna där hela dagen..men efter några timmar va vi tvugna att bege oss hemmåt till hundarna!


 Myspys i skår..god mat, underbart sällskap och lovely sun! 


När vi kommit hem kände johan sig trött, vilket säkerligen berodde på allt vin från gårdagen så han la sig för att sova en stund..medans jag passade på att njuta lite till av solen. Efter en stund hörde johanna och peter av sig att dom va redo för en promenad. Så vi åkte in till stan å ner till nolhaga för att träffa dom å promenixa runt. De passade på att ta me sig hästarna från nolhaga..å vi hade ju självklart me vovvarna! Måste sett ganska roligt ut! =) Det va en trevlig promenad..kul att träffas å tjöta av sig lite! Sen åkte vi var å en hem. Hungriga som vi va..åkte grillen på å vi gjorde den godaste middagen ever! Hade kunnat äta hur mkt som helst känndes det som..!! Mums! Hade planer på att se en film..men det va massa bra på tv:n..så det blev det ist! Idag, måndag har solen inte strålat som den borde! Jag hade hoppats på fint väder så man kunde sitta i trägården å njuta hela långa dagen..men det satte vädret stopp för! Å tur va väll nästan det..för istället åkte vi med Mats å Sofia till Allum. Fick shoppas lite å ätit en god lunch! Hade jättetrevligt! 


Nu e det dax att fixa middag..å njuta av den sista ledigheten..imon e det tillbaka till verkligheten som gäller!

Av Kamilla - 10 april 2009 20:21

Idag e det långfredag..vilket betyder ledigt! Nån särskilld lång dag har det inte vart..den har gått aldeles för snabbt! Började dagen med en frukost ute i solen..passade sedan på att sola en stund å sen gick vi en härlig promenix med vovvarna! Sen hux flux va klockan jättemycket å det va dax att hoppa in i duschen..för att sedan gör i ordning oss å sen åka iväg på kalas. Närmare bestämt till Tobias som fyller 25 år idag! På kalaset bjöds det på massa smarrigheter..å jag hade bestämt mig för att ta en "unnar-helg" så självlart åt jag av smarrigheterna! Bias blev jättenöjd me presenterna vi köpt! Sa han iaf ;) han fick biljetter till en elfsborgsmatch, presentkort på jensens böfhus och några filmer!  Kunde inte stanna så länge på kalaset, för vi hade lämnat våra monster till hundra hemma. Nä de e inga monster..men just nu löper båda..å tindra e helt galen..så det va skönare att lämna dem hemma!


Min älskade lillebror Tobias och hans Maria!

ETT JÄTTEGRATTIS PÅ DIN 25 ÅRSDAG BIAS!!


Nu är vi hemma från kalaset..å ska slå oss ner i soffan å se på film..å se på reprisen från förra veckans Robinson som vi missade!


GLAD PÅSK!!


Av Kamilla - 8 april 2009 11:58

Idag har vi bestämt att vi ska plugga själva. Jag sitter å skriver ner mina intervjuer för fullt..är snart klar med den första å ska gå på den andra efter det..men behövde en liten paus nu!

Hade det inte vart så regnigt hade jag tagit en promenad..känns jobbigt att sitta still så mycket. Får hoppas på att det blir bätte senare, så man kommer ut å får lite luft!


Ahnna visade mig en bra sida där jag gjorde denna fina. Funderar på om det kan vara användbart till bröllopet?

Nä nu ska jag stäcka lite på benen..får la gå omkring lite här hemma istället för ute. Leka lite med hundarna en stund innan det blir plugg igen!


Av Kamilla - 7 april 2009 19:02

JAG KLARADE MATTE TENTAN!!!! Fan va grym jag är! Helt underbart! Nu hoppas jag bara att det gick lika bra på svenskan..den har jag nämligen inte fått tillbaka ännu!

Av Kamilla - 7 april 2009 16:43

Har suttit i två dagar med Ahnna och Sofia och skrivit på examensarbetet. Har gått riktigt bra faktiskt! Tycker att vi vart jätteduktiga tjejer! Trots att vi tjötat om en hel del annat med! ;) Fick bland annat till ett himlans bra engelsk titel på vårat arbete..därav rubriken på dagens blogg! =)

Efter de åkt hem så fortsatte jag att skriva lite till..har sen spenderat tiden sen dess med att försöka klura ut en bra present till min bror som fyller 25 på fredag. Tror att jg äntligen kommit på nått perfekt! =)


I helgen pluggade jag en hel del me..men hann även med att njuta av solen i lördags! =) I fredags kväll kom Stefan och Frida hit. Jag och Johan invigde grillsäsongen. Frida å stefan grillade såklart me..men de va inte årets första grillning för dem! Himelskt gott va det iaf! Det tyckte vi allihop! =) Lagom till att maten var uppäten började hockeyn å vi slog oss ned i soffan för att se FBK vinna över HV71! =) Hade en jättetrevlig kväll! Det va kul att äntligen ses alla fyra! Ser fram emot fler trevliga grillkvällar i vår å sommar!


 Frida lika vacker som alltid!


Stefan ser lagom munter ut! =)


I lördags grejade vi i trägården en hel del, fick krattat bort de sista löven, klippt ner buskar, fixat i rabatten å sopat av berget..så nu ser det genast himlans mycket trevligare ut! Ser fram emot att plantera lite nya blommor me! Förutom trädgårdsarbete blev det en hel del pluggande å en stunds solande i det underbara vädret. Vi åt lunchen ute för första gången i år! Underbart! På kvällen va vi bjudan till Tobias och Maria. Käkade en god middag å såg en bra film! En underbar kväll!


Nu ska jag ta med mig vovvarna ut på en promenix. Sedan blir det att laga middag å så småning om hockey! Hoppas FBK vinner!!!


Av Kamilla - 2 april 2009 20:39

Idag har jag å Johanna vart å kollat efter bröllopsklänningar! Hittade inte många jag gillade men jag fastnade för en! Fast det är släp på den..å det vill inte jag ha..men det kunde de fixa bort! =)

Ska kolla vidare efter klänning..men jag ska defenitivt gå tillbaka dit å prova den igen! Johanna provade även några tärnklänningar..å jag tror vi har ett hum om vad vi båda gillar nu iaf!

Tack för hjälpen idag johanna! Jag hade svinkul!! Ser fram emot nästa gång!


Här kommer bilder på hur klänningen ser ut!


Tog aldrig nån bild när den satt på mig..så ni får hålla tillgodo med den på en modell ist!


Å så här ser den ut på nära håll upptill. Jättefint brodyr me små pärlor!




Ovido - Quiz & Flashcards