Alla inlägg den 13 april 2009

Av Kamilla - 13 april 2009 18:26

Har haft en underbar påskhelg! Umgåtts med underbara vänner, ätit god mat å njutit av solen! I lördgas va det meiningen att jag å johan skulle gå på ett bröllop för att lyssna på en som skulle sjunga..lite som en audition för vårat eget bröllop. Vi ville ju såklart höra hur hon sjunger innan vi bestämmer oss för att hon ska sjunga på vårt bröllop. Men när vi kom till kyrkan va det inte en människa där..vi fattade ingenting? Men det fanns inte mkt vi kunde göra..så när vi ändå hade åkt in till stan å hade nåra timmar på oss inna vi skulle iväg på middag så passade vi på att köpa var sin glass å åkte ner till playan å käkade den..mys!! 

Sen bar det av hemmåt för att hämta upp vovvarna och lars för att sedan åka in till alingsås igen..å hem till mats och sofia för att avnjuta en trevlig påskafton med en god grillmiddag! Hade en jättetrevlig kväll! Som alltid i dessa personers sällskap! =)



  Johanna och Sofia njuter av fördrinkarna!


  Johan och lars hade väldans roligt..(det hade även vi andra!)


Jag..med mats och sofia i bakrunden! 


På påskdagen träffades vi alla igen för en frisbeegolf runda. Gick inget vidare för mig..men å andra sidan går det ju aldrig bra för mig..jag får inte in tekniken helt enkelt! Men jag tycker det e kul ändå! Å det e ju det viktigaste! =) Efter frisbeen åkte vi ut till skår å satte oss på klipporna och åt en smarrig picknick i det fina vädret! hade kunnat stanna där hela dagen..men efter några timmar va vi tvugna att bege oss hemmåt till hundarna!


 Myspys i skår..god mat, underbart sällskap och lovely sun! 


När vi kommit hem kände johan sig trött, vilket säkerligen berodde på allt vin från gårdagen så han la sig för att sova en stund..medans jag passade på att njuta lite till av solen. Efter en stund hörde johanna och peter av sig att dom va redo för en promenad. Så vi åkte in till stan å ner till nolhaga för att träffa dom å promenixa runt. De passade på att ta me sig hästarna från nolhaga..å vi hade ju självklart me vovvarna! Måste sett ganska roligt ut! =) Det va en trevlig promenad..kul att träffas å tjöta av sig lite! Sen åkte vi var å en hem. Hungriga som vi va..åkte grillen på å vi gjorde den godaste middagen ever! Hade kunnat äta hur mkt som helst känndes det som..!! Mums! Hade planer på att se en film..men det va massa bra på tv:n..så det blev det ist! Idag, måndag har solen inte strålat som den borde! Jag hade hoppats på fint väder så man kunde sitta i trägården å njuta hela långa dagen..men det satte vädret stopp för! Å tur va väll nästan det..för istället åkte vi med Mats å Sofia till Allum. Fick shoppas lite å ätit en god lunch! Hade jättetrevligt! 


Nu e det dax att fixa middag..å njuta av den sista ledigheten..imon e det tillbaka till verkligheten som gäller!

Ovido - Quiz & Flashcards