Alla inlägg under oktober 2008

Av Kamilla - 15 oktober 2008 22:30

Haft en lång dag i skolan i dag, som avslutades med mentorsträff..jippie..eller inte! Som om inte mentorsträffen va trist nog..så åkte jag hem från borås just som alla slutade jobbet vid fem-tiden..så det tog en evighet att komma hem..folk körde som sniglar på vägen..å kön med bilar framför mig va enorm..jävla bussar, långtradare å framförallt slöa bromsklossar till bilförare..va ska ni ut på vägen å göra vid just de tidpunkterna?? Borde finnas en egen fil till alla som kör sakta..jag får total panik på dessa människor!!  Man behöver inte bromsa i alla kurvor och nerförsbackar..va tror dom egentligen? Att dom ska åka av vägen om dom inte bromsar ner till typ 30 i varenda kurva?? Eller lärde de sig att köra bil med foten konstant på bromsen ist för gasen??


Ja ja, väl hemma va jag lugn igen efter alla utbrott under resan..stannade till hos Nyströms en sväng och åt middag..äkta husmanskost..köttbullar, potatis, lingon och sås! Mums! Hundarna hade haft en bra dag med "farmor å farfar", gått på långpromenad, gosat en massa å passat på att äta kattmat när ingen såg!


Efter den goda middagen åkte jag å vovvarna hemmåt..jag satte mig en stund vid datorn och fick skrivet lite till på U-planen! Duktiga mig! Är nästan klar me det som jag ska ha skrivit till på fredag..det betyder att jag kan ägna morgndagen åt roligare saker!


(Imon kommer älskling hem! =) Längtar..)


Av Kamilla - 14 oktober 2008 23:08

Pratade med min älskling förut..konstigt att man kan sakna någon efter så kort tid..såg ju han senast igår morses..kanske e för att man vet att han är så långt borta..ja vet inte riktigt..jag vet bara att jag saknar honom! En sak är dock bra med att han är borta..jag inser verkligen hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag behöver honom i mitt liv för att vara lycklig! Att va ifrån varandra får en verkligen att uppskatta det man har! Känner mig otroligt lycklig att fortfarande efter åtta år tillsammans ha en så stark kärlek! Om det nu finns nått som "den rätta" så är jag säker på att Johan är den för mig! Älskar och saknar dig..längtar tills du kommer hem igen min prins! Enough about that..ni e säkert trötta på att höra mig tjata om saknad å längtan å bla bla bla..! Och JA, jag vet..det är inte synd om mig..jag e inte den enda som har en kille som reser bort ibland..jag e bara inte van vid det..än!


Va bara tvungen att lägga in en bild på han me.

Älska, älska, älska..


Över till dagen..har vart ledig idag..jag har hunnit me att tvätta några tvättar, städa, plugga en hel del, ta en promenad i det sköna vädret me vovvisarna, lekt massa med dom, tjötat i telefon, kollat på Ugly Betty och Desperete och lyssnat lite på min braiga bok. En helt ok dag med andra ord! Imon e det skola å mentorsträff..inte lika ok..men men..ingen idé att klaga..även om det hade vart tusen gånger skönare att va ledig imon me! Nu ska jag krypa ner i sängen å krama om mina bebisar å lyssna lite till på boken. God natt!



Av Kamilla - 13 oktober 2008 19:13

Nu har min älskling åkt iväg till tyskland..vinkade av honom i morses innan jag skulle till skolan..kändes lite jobbigt! Vi e inte så vana att vara ifrån varandra..även om vi en gång i tiden när johan låg i lumpen i stort sett va ifrån varandra i 10 månader. Men åren har gått..å sen dess har vi sets nästan varje dag..så det e klart att det blir tomt när han åker. Han är ju en så otroligt viktig del av mitt liv..han är ju mitt allt å jag älskar honom över allt annat! Som tur va e det ju inte nån lång tid han ska vara borta..han kommer hem på torsdag igen..men ändå..fyra dagar å tre långa nättar utan honom! Ja, ja..nog om det..jag överlever!


Har vart i skolan idag igen..fortsatte att skriva på U-planen..går riktigt bra faktiskt! Underbart att va ute i så god tid för en gång skull! Tack Ahnna å Sofia för det! Himla härlig känsla när man inte känner nån hets å panik över ett arbete! Efter att ha släppt av Sofia åkte jag till mamma å hasse för att hämta hundarna å äta middag! Mamma hade gjort lax..min favorit! Tack mamma det va jättegott!


Å nu sitter jag här alldeles ensam i ett kallt och tomt hus å ingen som kan värma mig..får krypa ner i soffan me vovvarna med en gosig filt över mig, dricka en kopp te å kolla lite på tv..å vänta på att få höra från johan..att resan förhoppningsvis har gått bra å så!



Av Kamilla - 13 oktober 2008 18:56


Idag fyller min älskade vän Johanna Cagner år! Massa grattiskramar till dig hjärtat! Hoppas du haft och har en underbar dag!


Johanna på promenaden Ljus i Alingsås

Av Kamilla - 12 oktober 2008 16:27

Hade en lång, skön å välbehövlig sovmorgon idag! Å mådde bättre än förväntat när jag vaknade. Fixade iordning frukost som vi åt i sängen. *mysigt* Gjorde sedan iordning oss och åkte iväg till Allum. Johan fick shoppat både jacka, skor å en ny t-shirt..en gul faktiskt..ovanligt för att vara johan..men jättesnygg! Jag hittade bara ett par örhängen. Eller det va inte riktigt sant..hittade en jättefin lila top..men den va alldeles för dyr..350 spänn för en liten t-shirt typ..det hade inte min plånbok råd me..tyvärr. Så jag fick nöja mig me örhängena. Passade på att äta på MAX..lika mumsigt som vanligt. Å johan fick växlat pengar på forex inför tysklandsresan me.


Nu e vi hemma igen, å johan håller på att packa för fullt. Han å chefen åker ju till tyskland imon kl 07.00 å ska va borta i nästan en vecka..kommer bli tommt utan älsklingen!


Själv passar jag på att blogga lite. Ska ta en promenix med hundarna när johan e klar..å ikväll ska vi in till stan å träffa Johanna å Peter, ska gå ljus i Alingsås å ta en fika. Ska bli jättemysigt!


Hjälmkvistska gården, som är upplyst

 under i Ljus i Alingsås

Av Kamilla - 12 oktober 2008 16:01

Hade en jättetrevlig kväll i Göteborg igår. Va först på middag hemma hos Boddan, som hon å Vesna hade anordnat! Jättemumsig fläskfilé med salami, fetaost, soltorkade tomater å vitlök..å rostade grönsaker, klyftpotatis å tzatziki till det! Kalasgott..hade ni gjort jättebra tjejer! Vi drack en massa vin, skrattade, tjötade å hade riktigt roligt i några timmar (tiden gick alldeles för fort..som alltid när man har skoj) sen va det dax att dra vidare. Bestämde oss för att dra till exet. Boddan fixade in oss i vip-kön..skönt att slippa stå å köa i den vanliga jättelånga kön! Det va knökat me folk där inne..på det braiga dansgolvet va det omöjligt att dansa..å dessutom hamnade vi jämte en svett-pelle som verkligen stank..så det va bara att bege sig upp till det andra dansgolvet. Drack lite mera vin, dansade å hade skojsigt innan det va dax att åka hemmåt. Jag å sofia kom ut från exet lite för sent..å kunde inte vänta på nästa spårvagn om vi skulle hinna me tåget. Så det va bara att slänga sig in i en taxi..å betala för en kort med dyr åktur. Men det fick det va värt..hann ju me tåget! Tack än en gång tjejer för en toppenkväll! Ser fram emot nästa tillfälle!


Me and my girls

Boddan, Jennie, Vesna, Sofia å Jag

(...å JA jag vet..jag ser ut som en kines!)

Av Kamilla - 10 oktober 2008 14:43

Har tränat lite med hundarna precis..märkte att det va ett tag sen man gjorde det me trolla..tog en liten stund innan hon lydde mina komandon. Måste bli bättre på att öva med henne igen! Man va ju så himla duktig på att göra det i början..å hon va så duktig å lydig...men det märks att hon börrjar bli lite trotsig och ringrostig på komanodna. Så det blir till att träna med henne en stund varje dag!


Har vart i skolan på förmiddagen på en workshop å sen skrivit på u-planen med sofia en stund. Ahnna va sjuk idag..stackarn har åkt på magsjuka! Hoppas att både du å familjen blir bättre snart! Saknade dig idag!


Nu sitter jag här framför datorn..ska skriva några rader till på u-planen sen tänker inte plugga nått mer den här helgen! Johan jobbar..har fortfarande inte vant mig att han inte slutar ett på fredagar längre! Va så mysigt när han gjorde det..helgen tillsammans blev så mycket längre..fast det bara handlade om några timmar. Ja, ja..det är som det är..man vänjer la sig så småning om! Efter jobbet ska han iväg å repa med bandet. Så jag lär väll inte se han för än sent! Hoppas dom kan hitta en annan dag som passar att repa! Vilken dag som helst..utom fredag..å kanske lördag då! Varför inte en vardag?? Ja, det löser väll sig det me!


Imon blir det tjejkväll i göteborg..å eventuell utgång! Ser jag verkligen fram emot! Synd bara att Malin skulle ha sin inflyttningsfest just imon me..hade gärna gått på den! Men va redan uppbokad när jag fick inbjudan! Inte mkt att göra åt! Hoppas att festen blir lyckad iaf!

Ha en bra helg!

Av Kamilla - 9 oktober 2008 19:32

Har vart ledig idag! Men jag har pluggat halva dagen ändå..den där förbaskade u-planen! På eftermiddagen åkte jag in till stan, å salongen där emilie jobbar för att klippa å färga håret! Så nu ser man lite bättre ut..i håret i alla fall..resten av mig kunde hon ju tyvärr inte göra nått åt! ;) Måste ta tag i det snart..tiden går fort..snart e det sommar å examen..vill ju inte stå där i en fin klänning å se ut som en valross! Fast Sofia berättade om sin kompis som gick ner typ 17 kg på bara några veckor..så det kanske finns hopp för mig med?!



Ovido - Quiz & Flashcards