Alla inlägg under februari 2009

Av Kamilla - 12 februari 2009 19:56

Efter att ha suttit framför datorn å tvättat å fixat lite hemma idag, begav vi oss av till Floda för att träffa Jea å vilda. Alltid lika kul att ses! Satte oss ner i köket å satt å tjatade en lång stund..å jag fick avreagerat mig lite me! Ringde även johanna å avreagerade mig lite smått..efter att ha pratat med både jea å johanna så var jag lugnare igen! Tack för det tjejer! Det ska nog bli ordning på det ändå!


Vilda busar omkring..lilla sötnosen!


Efter en stund kom Jeas syrra förbi, hon utsågs till att vara barnvakt medans jag å jea tog en lång å härlig promenad med vovvarna. Skönt att komma ut å få lite luft..å röra lite på fläsket! Sen va klockan helt plötsligt massor å det va dax att åka hem igen för att laga middag! Fick svängt förbi affären å köpt med mig lite saker som jag slängde ihop till en middag som blev riktigt god faktiskt! Nu väntar soffan å tv:n på mig!

Av Kamilla - 12 februari 2009 12:26

Idag är förkylningen äntligen lite bättre! Näsan rinner inte så mkt längre å jag känner mig betydligt piggare! =)


Gårdagen spenderades mestadels framför datorn..har hittat ett nytt favoritspel, som jag inte kunde slita mig ifrån. Men jag lyckades ändå ta en paus å gå en promaned me vovvarna så de fick springa av sig lite i snön!


Trolla älskar snön sen hon blev klippt..springer omkring som en galning å sprätter i snön..en hel del snö åker ner i magen me..då hon älskar att springa med tungan släpandes i snön! Här lyckades jag iaf få henne att vara still en liten stund så jag kunde få ett kort på henne.


Tindra älskar me snön..men eftersom hon har lite längre päls än Trolla för tillfället fastnar det i stora klumpar på henne. Men det va inget hon brydde sig om igår. Då va det bara busa å springa om kring som gällde.


Efter en timmas busande och tokspringande gick vi hemmåt igen..jag med genomfrusna fötter å en väldans öm rumpa. För när jag som bäst höll på att kasta en pinne till trolla så druttade jag om kull å landade på ena skinkan, å det gjorde förbannat ont. (trots allt fläsk) Då bestämde jag mig att det va dax att gå..eller snarare stappla hemmåt igen!


Väl hemma plockade jag i ordning lite, myste lite med hundarna å sen satte jag mig framför det roliga spelet igen. När johan kom hem hade han äntligen med sig min julklapp..en bärbar dator!! Den blev något försenad i levernasen om man säger så! Men den som väntar på nått gott...! Nu e den äntligen här iaf!

Nya datorn..tack älskling!

Av Kamilla - 10 februari 2009 12:18

Halsontet från i lördags hade inte gått över när jag vaknade upp i söndags..å då hade även snuvan slått till. Så då förstog jag att det tyvärr inte berodde på att jag överanträngt rösten på fredagen. =( Kännde mig ganska hängig å funderade ett tag på om jag skulle strunta i jones kalas å stanna hemma å kurera mig. Men tillslut bestämde jag mig för att förlja me trots allt. När vi kom hem va jag helt slut..å vi slog oss ner i soffan å kollade på en film. Började då fundera på om jag skulle stanna hemma från skolan på måndagen..men efter att tänkt en stund insåg jag att grammatiklektionen var allt för viktig för att missas å jag bestämde mig för att jag skulle palla mig upp dagen efter..men så blev det inte. Vaknade upp ännu förkyldare..med en näsa som inte ville sluta rinna å så kännde jag mig febrig. Så det blev till att stanna hemma! Å tur va väll det..för en stund efter att jag hade krupit ner i soffan med mitt täcke å skulle se en film å käka frukost började hela världen snurra. Jag blev jätteyr å kunde inte se på filmen. Stängde av å försökte lägga mig till rätta för att det skulle sluta snurra..men isf fick jag frys å värmeatacker om vartannat. Å jag mådde riktigt dåligt. Pallrade mig upp för at ta tempen, å till min skräck hade jag bara 35,2. Benen orkade inte bära mig å jag va tvungen att sätta mig ner. Sen kom illamåendet å jag  va tvungen att ta mig till toan för att spy. Sen fortsatte dagen så..näsan rann, jag frös å sen va jag varm, världen snurrade, å jag spydde..å försökte sova emallanåt. Fy fan vilken hemsk dag säger jag bara! När johan kom hem va jag helt utmattad..men illamåendet var borta iaf. Å han gjorde lite nyponsoppa till mig. Spenderade resten av kvällen under mitt täcke å somnade tidigt. Å idag när jag vaknade upp kännde jag mig bra igen! Visst förkylningen har blivit värre..man vad e en snorig näsa mot att må illa? Ingeting! Så därför känner jag mig friskare idag än vad jag nånsin gjort när jag vart förkyld! Så det e som dom säger..inget ont som inte har nått gott med sig!

Av Kamilla - 8 februari 2009 11:46

Efter en lång å välbehövlig sovmorgon vaknade jag upp med halsont igår. Kännde mig lite småseg efter fredagens partajande..men jag klarade mig ifrån bakfyllan iaf! Efter en lång dusch va man människa igen iaf! Å vi gjorde iordning oss för att åka in till stan för att träffa mats å sofia, för att köpa present till jone. Hittade ganska snabbt ett spel till hans psp. Så vi gick vidare till diva för en lunch. De andra köpte var sin sallad å jag tog en foccacia. (stavning?) Det va jättemumsigt men väldans mättsamt! Sen skildes vi åt, å jag å johan åkte hem igen. Försökte kurera min halsont, å hoppades på att det berodde på att man skrikit mycket på fredagen. Klockan gick fort, å det va dax att göra iordning sig igen, å sen tog vi me vovvarna å begav oss hem till mats å sofia för att äta middag, umgås, se på melodifestivalen och dricka drinkar (tyvärr innefattade det inte mig..jag va ganska nöjd sen fredagen, så det va johans tur igår).


 

Värdparet Mats å Sofia hade lagat en jättegod middag!


Johan njuter av vinet..å jag av min cider!


Efter den goda maten va det dax för melodifestivalen. Va väldans rörigt å man fattade inte så mkt av de nya reglerna. Men rätt låt gick vidare iaf! Alcazar va helt outstanding. Så nu kan dom strunta i de andra deltävlingarna å skicka dom direkt ist!


När melodifestivalen va slut åkte Rock Band fram å mats å johan satt å lirade en stund! Grymt duktiga måste jag säga!


Tack för en jättetrvlig kväll, med god mat, (måste ha receptet på den laxen!) trevligt sällskap å många skratt! Puss på er!


Av Kamilla - 7 februari 2009 12:30

Igår va jag äntligen ledig igen, men dagen gick aldeles för fort som den brukar när man e ledig. Hann iaf med att färga håret å städa här hemma lite innan frida dök upp. Vi gjorde i ordning oss..å så småning om dök även Jeanette upp. Vi rusade iväg till bilen, fvängde förbi Nyströms som skulle passa hundarna å sen va det gasen i botten som gällde ner till norsesund å tåget. Hann precis hoppa ur bilen när tåget kom..men vi skyndade oss å hann precis! Sen va det en kväll i götet som väntade! Åkte ner till excet för att partaja lite! Tyvärr måste man ju vara där så himla tidigt om man vill ha ett bord, så vi kom innan det öppnade..å stog å frös en bra stund utanför innan dörrarna äntligen slogs upp! Väl inne blev det några glas vin å smarrig buffe. Sen fortsatte kvällen med massa goda drinkar å himlans massa skoj! När det va dax att åka hem igen kännde man att hade druckit lite för mycket..men efter lite käk på burger king va man nästan människa igen! Hade en fantaskiskt rolig kväll med er tjejer! Tack för det! Detta måste göras om snart igen, eller va säger ni?


Här kommer lite bilder från kvällen:


Många kalla men trevliga minuter blev det i väntan på att

få komma in på excet.


Väl inne väntade buffen på oss..å Jeanette slog på stort

me två glas vin med en gång!


Min älskade Frida å jag


Ett gäng med daquris blev det även denna gången, men tyvärr va det inte lika stora å goda som förra gången! 


Så vi fortsatte att prova lite nya drikar ist, denna röda underbara drink blev favoriten..citron å vattenmelon..kan det bli bättre?!


Efter att ha suttit på våra rumpor hela kvällen å tjötat va det sen dax för lite dans..å själklart va vi tvugna att fortsätta att prova goda drinkar.


Kanske blev det lite för många drinkar för oss..för fridas ögon ser iaf misstänkt röda ut! Men du e lika söt för det!


På dansgolvet träffade vi även på en till frida som va från alingsås


Av Kamilla - 5 februari 2009 22:23

Här kommer efterbilden på Trollisen. Jag missade tyvärr att ta kort på Trolla precis innan hon blev klippt..men då såg hon ut att vara nästan dubbelt så stor som tindra..å nu så e hon mindre än Tindra helt plötsligt. Lillskruttan!

Mina små älskade prinsessor!!


Idag har jag vart i skolan hela långa dagen..från kl 9-17.30 Haft föreläsningar, studiegrupp å sedan en träff me Sofia å Ahnna inför ex.jobbet Efter skolan bar det av raka vägen till alingsås å hem till tobias å maria. Vi va bjudna dit på middag å film. Tobias hade lagat en jättegod sallad å lövbiff till det! Mums! Sen slog vi oss ner i soffan å satte på en film, å fick uppleva tobbes nya hemmabio system. Tack för en jättetrevlig kväll!

Av Kamilla - 4 februari 2009 13:08

Igår va jag å lämnade in en stor å lurvig trolla på klippning..å hämtade ut henne två storlekar mindre. Hon blev pytteliten lilla skrutten! Hon hade fått sin toviga ettårspäls å hade i princip stora tovor i hela pälsen när jag lämnade in henne..å hon blev därför av me all päls för att bli av me tovorna. Så från å sett mycket större ut än tindra..e hon nu mycket mindre. Å hon fryser massa. Hon va ju van att ha ett jättetäcke av hår å nu finns inget kvar så hon går runt å darrar. Inatt fick jag lägga på henne en filt för att hon skakar så..lilla stackaren. Så idag blir det till att åka till stan å köpa ett hundtäcke till henne! (eller va det nu kallas?) Ska passa på å se om jag kan hitta nått att ha på mig på fredag me när jag ska ut me frida å hennes kompis jeanette i göteborg. Har insett att jag nämligen inte har några kläder alls typ. Skulle behöva köpa massvis av kläder..men fattig student som jag är..får jag nöja mig med ett eller max två plagg tyvärr!


Annars blir det till att skriva frågor till examensarbetet å börja utforma ett missivbrev idag..å så borde jag ta å städa lite me. Så det e dax att sluta slappa nu å hoppa in i duschen ist å sen sätta igång med dagens måsten!

Av Kamilla - 1 februari 2009 19:57

Känner mig hyffsat pigg idag trots gårdagens partajande. Ingen bakfylla här inte! =) Hade en skön sovmorgon å åt sedan en lång å mysig frukost. Efter att ha piggnat till lite så bestämde vi oss för att ta en prommenad i det underbara vädret. Solen sken å det va så där friskt å skönt kallt.


Strandpromenaden


Promenaden bar oss ner till sjön där vi släppte hundarna på stranden å de sprang runt å lekte ett bra tag som vildingar. Tindra blev törstig å vandrade ut halvägs i vattnet å drack...måste vart svinkallt. Trolla som inte gillar vattnet nöjde sig med att äta snö. Sedan tog vi en liten omväg när vi gick hemmåt igen för att njuta av vädrat. Väl hemma va vi rosiga om kinderna å kännde oss pigga å glada. Hundaran va trötta å somnade på kudden ihop.  Lite senare åkte vi in för att handla mat till kommande vecka å passade på att köpa Thaimat till middag..men vilken besviikelse. Det som brukar va så gott smakade inte alls gott idag..vet inte om dom tagit nån annan krydda eller om de tappat nått i maten av misstag..för det smakade lite som diskmedel typ. BLÄ! Jag åt pyttelite å fick slänga resten. Så det va den middagen det! Nu ska vi glo lite på tv innan det är läggdax..för imon e det skola igen!

Ovido - Quiz & Flashcards