Alla inlägg under maj 2008

Av Kamilla - 5 maj 2008 20:38

Har vart i skolan en sväng på förmiddan idag. Sista literaturseminariumet e nu avklartat!! Så skönt!

Skulle ha träffar frida senare under dagen..men hon hade blivit sjuk..så det blev inget. Åkte till stan istället..gjorde några ärenden å köpte lite fler växter å annat till landet på baksidan! Fick lite hjälp av tobbe å maria..dom följde även sedan med hem..för att grilla å hjälpte oss att få iordning på landet! Tack för hjälpen! Ringer när det e dax för framsidan! ;)

Av Kamilla - 4 maj 2008 14:21

Har pluggat sen klockan halv tio i morses! Så nu e jag äntligen klar med allt som ska va klart till imon! Sista littsemet är skrivet..å portfolion börjar ta form! Känns gött! E inte många veckor kvar av terminen nu..längtar!!


Nu ska jag gå ut i solen å njuta å slappa resten av dan..eller nästan..ska klippa gräset me..växer som tusan nu! Men det e bara roligt att klippa gräset! Men inte kratta upp det..hoppas på att johan e sugen på det! ;)



Av Kamilla - 3 maj 2008 18:19

Måste bara säga att jag trivs så himla bra där vi bor! Skulle aldrig kunna bo i lägenhet igen! Det e himlelriket att ha en trägård att gå ut i! Å ett hus man stormtrivs i. Trägården börjar grönska nu. Blommarna börjar komma. Härligt å se trägården ta form! Måste bli klar me landet på baksidan där tallen stod..å det snart! Å fixa ett litet land på framsidan!


Plommonträdet


Älsklingen på berget..det börjar bli grönt i bakrunden!

Av Kamilla - 3 maj 2008 17:52

Träffade på frida i affären idag när vi va å handla..måste bara säga att du e så himla snygg i dom röda byxorna! Så het!! Tänk om man kunnat bära upp sånna byxor själv! *avundsjuk*

Vi ses i veckan vännen! Längtar!

Av Kamilla - 2 maj 2008 23:59

Har lånat ut min bil till Marie å hennes mamma idag. Hoppas dom inte kokar ihjäl i den..den har ju ingen AC! Men vi får hoppas att det går bra..kul att man kan va till hjälp!


Har spelat en runda frisbee idag me Johan å Lars. Gick inget vidare för mig..men desto bättre för killarna! Åkte å handlade massa god mat som vi skull grilla. Blev underbara grillspett me massa grönsaker, kött å kyckling! Å till det klyftpotatis å vitlöksbröd. Hade köpt några flaskor vin me. Det vita var hur gott som helst! Ny favorit! Kommer inte ihåg va det hette nu..men ska kolla upp det! Frammåt kvällen blev vi lite slöa å satte oss i soffan för att kolla på National Treasure 2. Johan å Lars somnade ganska fort..så det va bara jag som såg den! Bra film..trodde den skulle va sämmre efter vad man hört..men jag blev glatt överaskad!


Ja ja..nu e det dax att sova! God natt!

Av Kamilla - 1 maj 2008 22:18

Igår var det Valborg..å då va vi på kalas hos Johans pappa som fyllde år. Trevligt trevligt! 


Idag är det första dan på långledigheten över helgen! Så skönt att va ledig! Vi har fixat bänkskivorna i köket idag! De nya va dock för höga..så vi va tvungna att ta bort en bit på skåpen under, så att allt skulle komma i samma höjd! Så efter mycket slit..mest från johans sida fick vi till slut de nya skivorna på plats! Tur att jag har en så händig kille! Resultatet blev kanon!


Efter några timmars slit så va det dax att träffa Stefan, Frida, Johanna å Peter i Hulskog å grilla! Jättekul att träffas alla ihop! Va ett tag sen sist! Maten blev smarrig som vanligt! Frida å Stefan hade vart så himla gulliga å fixat efterätt åt alla..tack så mkt!! Ni e så himla söta!

Tindra var överlycklig att träffa Johanna som gosade massa me henne! Kvällen blev inte så sen men väldigt trevlig, för frida ska upp å jobba imon!


Hoppas på bättre väder imon!



Ovido - Quiz & Flashcards