Alla inlägg under maj 2008

Av Kamilla - 22 maj 2008 16:41

Har varit ledig idag me! Så himla skönt! Tvättade en tvätt å satt ute i solen å njöt i förmiddags. Sen åkte jag till stan å träffade Marie. Vi tog en fika å pratade om det senaste skvallret. Hihi! Jättemysigt att ses! Sen sprang vi runt på stan för att försöka hitta nått till mig att ha på mig på emilies student..å tillslut hittade jag en jättefin klänning..eller till å med två på samma affär! Köpte dock ingen..de va lite dyra! Men min kära mamma sa att hon kunde vara me å betala..så nu kan jag köpa den ändå! Tack kära mamma! Efter vi vart på stan släppte jag av marie hemma igen..hon skulle plugga tenta å jag åkte hem till mamma å hasse å tog en till fika. Dom har köpt nya trägårdsmöbler, både till uterummet och till stenplattorna i trägården..jättefina! Det blev kanonbra! Nu väntar jag på att johan ska komma hem så vi kan äta middag å mysa! Kanske tar en promenad me. Får passa på att ta några långpromenader nu inan trolla kommer..blir ju inga sen på ett tag..hon får ju inte gå så långt i början! Inte många dar kvar nu..pirr i magen!


Hoppas på att Veras bebbar kommer snart. Håller tummarna! Å att allt går bra för henne när hon ska föda å att bebbarna e friska! Håller tummarna jättehårt!

Av Kamilla - 21 maj 2008 12:47

Idag fyller Viktor år! Grattis grattis! Hoppas du får en underbar dag med roliga presenter, god mat å skojsigt på Liseberg!

Av Kamilla - 21 maj 2008 12:42

Emilies student börjar närma sig..å jag har inte köpt nått ännu..vet inte va jag ska hitta på..å jag vet inte vad jag ska ha på mig heller..måste försöka hitta nån klänning eller nått! Nått förslag på present??


Är ledig från skolan idag..men ledig från pluggandet är jag inte..ska göra det sista på min portfolio..hoppas på att bli klar med den idag! Annars händer det inte mycket idag..hade hoppats på att det skulle vara lite finare väder så man kunde vara ute å njuta lite..men jag får la ta en promenix me tindrisen ändå!


Igår va jag i skolan..hade redovisning på vårat drama..gick jättebra! Det va jättekul att se de andra gruppernas gestaltningar..skrattade så att tårana sprutade ibland..hade aldrig kunnat tro att vissa kunde vara så roliga skådespelare..oanade talanger! Efter skolan gick jag en liten promenad me tindra..förberedde sedan maten. Precis när maten var klar så dök rebecka upp å vi tog en promenad. Lite senare på eftermiddagen kom tobias å maria hit..jag hade lagat mycket mat..så det räckte till dem me! Sen ringde pappa å frågade om han fick komma förbi på en kopp kaffe..vi skulle precis börja förberdea fikat så det var perfekt tajming. Tur att jag hade kvar av mjölkchokladtårtan i frysen som jag gjorde i lördags! Den va lika mumsig igår! Senare på kvällen hann jag med å klippa johan å kolla på desperate! Fullspäckad dag!

Av Kamilla - 19 maj 2008 17:36

Här kommer en till bild på trolla! Längtar så efter henne! Har köpt koppel å halsband till henne. Måste köpa stängsel å sätta upp på baksidan så hon inte smiter ner i skogen.

Av Kamilla - 19 maj 2008 17:27

Känner mig slö å trött idag..vet inte om det är för att jag sovit för lite i helgen eller vad det kan vara. Seg e jag iaf!

Har pluggat nästan hela dagen..portfolion är snart klar..bara några få delar kvar! Känns skönt. Den ska ju inte va inne för än 5 juni..men jag hade tänkt bli klar me den innan 30 maj..eftersom det e sista dagen i skolan..vill inte gärna åka tillbaka efter det! Å blir den klar tidigare så e det ännu bättre!

Har träffat Maria en sväng idag me..åt en glass i stan i solen..va inte så varmt..men mysigt ändå! Fick handlat lite mat me..va ganska tomt i skåpen efter helgen.

Ikväll blir det en slapp-kvälll framför tv:n tror jag..frågan e bara om det e nått att se idag..?!

Av Kamilla - 18 maj 2008 17:29

Helgen e snart över..va fort tiden går! Har hunnit med en hel del denna helgen. I fredags va det fullt upp, började städa, handlade mat å växter sen åkte vi som sagt å kollade på den lilla valpen. Efter det åkte vi hem till Johanna å peter å åt å umgicks! Lika trevligt som alltid! Igår var det full rulle igen..städade klart, handlade ytterligare lite grejer, systemet, köpte fler växter, fixade å donade hemma, förberedde maten å bakade en chokladtårta. Vid sju-tiden hämtade jag tjejerna från min första studiegrupp nere på stationen. Åkte hem till mig å hade en jättetrevlig tjejkväll med gott vin, god mat å många roliga samtal! Fia kom med många roliga utryck som vanligt..bäst under kvällen var ändå.."det klär mig inte" orkar inte dra sammanhanget..men det va himla skoj för oss som var med!Hahhahahahha...asg! Sofia du e så himla go! Världens roligaste!! Ser fram emot nästa gång vi ses!

Idag har vi vart på konfirmation..det va rebecka som konfirmerades i hemsjö kyrka! Efteråt va det lunch å tårta hemma hos dom! Massa folk å smarrig mat!

Nu har vi precis kommit hem å jag ska plugga en stund innan jag ska slänga mig i soffan å slappa resten av kvällen! *helt slut*

Av Kamilla - 17 maj 2008 18:17

Här e hon..våran lilla sessa! Eller hon blir våran om två veckor!! *lycklig* Världens goaste lilla valp! Längtar så jag dör!


Trolla

Av Kamilla - 16 maj 2008 12:17

Fick tillslut tag på dem som sålde valparna jag hittat igår..å det fanns en tik kvar! =) Ska åka å kolla på valpen idag! Hoppas det känns bra när vi träffar den å att det e vettiga människor som som säljer den..å framförallt..att johan inte känner av nån allergi! *håll tummarna*


Meddelar senare hur det går..!

Ovido - Quiz & Flashcards