Alla inlägg under maj 2008

Av Kamilla - 15 maj 2008 17:03

Har hittat en liten bebis..en liten hund som jag så gärna vill ha! Har ringt några gånger på anonsen, men det är ingen som svarar!! *pirr i magen* Håll tummarna för att dom svarar snart..å att det finns en liten tik kvar...!

Av Kamilla - 15 maj 2008 17:01

Har vart i skolan idag. Dagens uppgift var akryl. Vi skulle välja ut en bild på ett konstverk och sedan göra en egen tolkning av den. Med tanke på hur kass jag är på att måla är jag himla nöjd! Grejade även ytterligare lite till inför utställningen..börjar närma sig nu!

Väl hemma hämtade jag bara upp tindra å åkte in till stan å hämtade upp maria. Vi spelade en runda frisbeegolf å tog sen en glass nere vid vattnet!


Är nyklippt nu äntligen me! Fick panik på luggen som hade växt ut å som va nått mellenting mellan lugg å hellugg..fult va det iaf! Nu e det mkt bättre..kanske lite kortare än vad jag tänkt..men det växer ju snabbt ut!


Lyxfällan på tv idag..måste ses!!

Av Kamilla - 14 maj 2008 10:15

Igår va jag i skolan. Svullnaden från i måndags var nästan helt borta så jag kunde me å åka dit å öva på vårat drama som vi ska spela upp nästa vecka. Sedan grejade vi med utställningen..tar sån himla tid! Men det e ganska roligt med allt pill!

När jag kom hem va det raka vägen till datorn å arbeta på min portfolio som gällde! Pluggade i 4-5 timmar sen va det dax att ge sig för dan å fixa middag! Jag å johan hjälptes åt å göra en lasagne! Mums! Sen blev det tv resten av kvällen då det va favvo programen på tv!


Idag e jag ledig från skolan igen..men jag ska jobba. Ska dit om en timma! Ska bli skoj att träffa barnen igen! Å efter jobbet blir det till å plugga igen! Fick gjort riktigt mycket igår..men det e ändå mycket kvar! Kollar på valpar för fullt me..vill hitta en till sommaren! Måste ju va en allergivänlig eftersom johan e allergisk..så det blir nog inte det lättaste att hitta en! Men håll tummarna!


Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag inte kommer sent till jobbet!

Av Kamilla - 12 maj 2008 20:01

Har varit ledig från skolan idag..eller rättare sagt tog mig ledigt! Bestämde mig igår kväll för att stanna hemma..å tur var väll det..som jag såg ut i morses när jag vaknade. Hade fått en allergisk reaktion..ögonen hade svullnat upp..hadde stora påsar under ögonen..och hade tappat känseln i högra kinden..jätteläskigt! Gissa om jag blev rädd när jag vaknade å såg mig själv i spegeln! Frankensteins monster! Tog en allergitablett å svullnaden började gå ner..under dan försvann det mer å mer som tur va!


Mamma å Hasse va här på en tidig förmiddagsfika! Alltid lika trecligt när ni kikar in! Efter att de åkt skulle jag plugga hela dan va det tänkt..men så blev det inte. Jag å fridisen tog en långpromenad i det soliga men blåsiga vädret! En jättehärlig promenad! Å en väldigt fin å mysig runda! Va smal du har blivit gumman! Du e så himla fin!

Av Kamilla - 11 maj 2008 22:39

I helgen har vi varit i Falkenberg med Tobias och Maris å hälsat på pappa och Marianne i deras sommarhus. Vädret va ju helt underbart så det har vart toppen att vara där! Tog långa promenader längs havet, åt god mat, solade å spelade roliga sommarspel på gräsmattan. Det har varit underbara dagar! Så härligt att vara vid havet.

Johan å tindra vid havet

Av Kamilla - 9 maj 2008 09:15

Börjar med att säga att aloe vera partyt eller hälsokvällen i onsdags var toppen! Både jag å frida kom hem med lite olika braiga produkter! Helt såld på dessa grejer faktiskt! Kunde tyvärr inte köpa allt jag ville..man e ju fattig student!


Igår skulle jag ha pluggat på min portfolio var det tänkt..men så blev det inte. Vädret va så himla underbart så man ville ju bara vara ute! Jag å frida åkte in till stan för att spela minigolf! Va verkligen en evighet sen! Men banan va inte öppen..men vi fick spela ändå å gratis dessutom! =) Va jättekul..men dessvärre gick det inte så bra för mig! Efteråt satte vi oss på klipporna för att sola å äta våra smörgåsar vi hade med oss! Var hur mysigt som helst!


På kvällen åkte jag och johan hem till mamma å hasse på grillning! Tobias å maria var oxå där! Maten var jättegod! De andra provade att grilla färsk annanas..men det va inget för mig! Jag åt min färsk ist! Emilies gamla rum som de gjort om till biblotek var nästan helt klart nu me..så himla fint! Mamma, tobias å maria som alla hade träffat frida kvällen innan på aloe vera partyt berättade hur trevlig å go dem tyckte att frida va..men det visste jag ju redan! Underbar vän å helt genomsnäll människa!


Vi åkte sedan hem för att kolla på lyxfällan och lite senare på efterlyst..där johan ringde in ett tips! Får se om de leder nån vart!



Av Kamilla - 7 maj 2008 16:31

Har vart i skolan hela dagen..träffades i gruppen å sammanställde enkäterna..planerade och konstruerade inför utställningen å pratade ihop oss om gestaltningen! Hann me riktigt mkt på en dag! Effektiva vi vart i dag tjejer! Bra kämpat!

Jag stannade kvar lite längre än de andra å tillverkade några lådor som jag fått i uppdrag att göra inför utställningen..slapp jag stå hemma å kladda me det! Blev jättenöjd me dem!

Följde me Fia å Ahnna i klassen som skulle till navet å handla böcker..visste inte att man kunde köpa såna där..men dom hade massa bra saker..media poolen hette det! Måste uppsöka det nån gång när jag har lite mer pengar! Mkt användbara saker för lärare!


Nä nu e det dax att fixa nått å äta..å sedan ta en dusch! Ska iväg på aloe vera party me frida sen hos tobbe å maria! Ska bli kul!

Av Kamilla - 6 maj 2008 19:55

Har träffat Marie idag! Det e hennes födelsedag..så jag bjöd hit henne på lite lunch! Hade gjort en jättegod kycklingrätt å en annanaspaj till efterätt som va jättemumsig! Jättekul att träffas..har ju inte hunnit ses så ofta på sistone..båda har mycket i skolan å hon har ju vart några turer på lanzarote! Det märktes för hon va knallbrun! *avundsjuk* Timmarna rullade snabt iväg..som de brukar när man har trevligt! Marie åkte vidare till göteborg för att gå på en audition för hårmodell för wellas vår-kampanj! Höll tummarna för henne..å jag pratde me henne precis! Hon blev en av de 10 som blev utvalda! Kul!!


Snart börjar en underbar tv-kväll! Uggly betty, desperate..å sen christine! Älskar tisdagar! Hörde förresten att det skulle va ett ganska händelserikt avsnitt idesperate i kväll...längtar!

Ovido - Quiz & Flashcards