Alla inlägg den 21 september 2009

Av Kamilla - 21 september 2009 15:45

Har haft ännu en toppenhelg! I fredags hade jag å johan en myskväll..käkade tacos å kollade på 24. I lördags åkte vi en sväng till stan, slut-betalade resan, kikade runt lite å köpte present till nillan. Sen åkte vi hem igen för att hinna se några avsnitt till av 24! =) (beroende..jag vet!!) På kvällen var vi bjudna hem till Pernilla å Björn. De hade lagat en jättesmarrig laxpasta, å vi åt massor! Sen förflyttade vi oss till soffan, satt å tjötade, kollade bröllopsbilder, drack lite bubbel å hade jättetrevligt! Tack älskade nilla å bjarne för en underbar kväll!


  

Lyckades inte få me mig kameran, så jag lägger in denna bilden från några helger sen ist!

Så söta ihop!

 

När vi vaknade på söndagen hade sovit längre än på länge! Det kändes gött! Käkade en god frukost i sängen å masade oss sedan upp för att städa å fixa här hemma. När det va klart å vi hade gjort iordning oss hann vi me ett avsnitt 24 innan det va dax att åka in till stan för att träffa johanna å peter vid tallhyddan. Vi spelade äventyrsgolf..jag kom tvåa! =) Å sen satte vi oss inne på tallhyddan å käkade lunch å fikade. Där fastnade vi i flera timmar! Hade mycket att prata om..jag hade ju knappt träffat johanna sen bröllopet! Så det va jättekul att se både henne å peter!

  

Söta Johanna (med peters keps) efter en runda äventyrsgolf!


  

Peter och Johan på tallhyddan.

 

Efter en trevlig eftermiddag på tallhyddan åkte vi hemmåt å tillbringade resten av kvällen i soffan å kollade på ännu mera 24. ;) Nu är den första boxen avklarad..å snart väntar box nr två! =)



Ovido - Quiz & Flashcards