Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Kamilla - 7 maj 2009 17:49

Har haft två lediga dagar nu..å det har vart jätteskönt! hade tänkt mig två långa härliga sovmornar..men så blidde det inte! Har vaknat runt åtta båda dagarna..börjar känna mig som en pensionär! :( Men å andra sidan får man ju ut mer av dan..å jag har ju faktiskt varit pigg när jag vaknat!


Gårdagen spenderades hos mamma, vi tjötade, gick en promenad å hade det allmännt mysigt som man alltid har det hos mamma! På kvällen kom frida å stefan förbi och hämtade upp oss och vi åkte in till nolhaga för att spela en runda fribb! Det va lika kul som vanligt...gick la sådär bra..men jag spelar ju inte för att bli proffs heller! Alltid lika kul att träffa stefan å frida me! =)Här kommer lite bilder!


Frida på G att kasta..å vilka jädra långa kast hon gör då..imponerad!


Stefan nästan lyfter från marken


Ända kortet på johan me frisbeen i handen..suddigt..ja vet! han provade för övrigt att kasta "som man ska"


Idag har jag träffat Frida och Frida på stan..satte oss på Diva å käkade lite lunch! Va jättetrevlig å ses alla tre! Å min sallad va himmelskt god! Efter lunchen körde jag Frida till hennes kurs (nån jobb-grej).


My darling Frida njuter av sitt kaffe!


Väl hemma igen hade jag tänkt att jag skulle städa å få lite ordning på hemmet..men självklart va jag inte sugen på det! satte mig å skickade lite inbjudningar till min examen via mail å sms ist! Efter det blev jag sjukt sugen på att scrappa och gjorde klart mina kort som bara blev halvfärdiga i söndags!


Så här blev det färdiga resultatet! Kanske inte världens finaste..men jag e nöjd if!


Nu ska jag ta å mysa lite med johan å vovvarna! Förresten, huset e ute för visning idag igen..så där rök det husköpet..men vi e inte ledsna för det! Det dyker la upp nått annat till oss!


Ovido - Quiz & Flashcards