Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Kamilla - 3 maj 2009 20:14

Vilken underbar helg det har varit..strålande sol å varmt å gott! Å långledigt dessutom! =) har hunnit med en hel del som vanligt! I fredags va vi å körde en runda fribb me sofia och co i fårhagen..det gick väll sådär fär mig! På kvällen blev det grilning! Mums!

I lördags åkte vi en sväng till stan..kollade på ring till mig igen..å nu har jag nog till 98% bestämt mig iaf..men inget beställt ännu! Fick även köpt en klänning till Nanoks bröllop i sommar..å två andra klänningar till examen! (kunde inte välja..så jag tog båda!) =) Fick även köpt lite nya papper till scarppingen! Kvällen spenderades i soffan med johan..hade enriktig myskväll!

Idag, söndag har vädret inte vart lika toppen bra..men solen lyser iaf! hade en lång sovmorgon, tog sedan en promenad runt Åsen, för att sedan stressa in i duschen å sedan åka hem till Frida för att scrappa.


Två trötta hundar på promenad runt Åsen!


Jeanette gjorde två jättefina kort!


Frida scrappar ett kort!


Varken jag eller Frida blev klara med något..så tyvärr finns inga kort på våra alster. Jag gjorde två halvfärdiga kort..men fantasin å kreativiteten fanns bara inte där idag! Får göra klart dem en annan dag ist! hade iaf en jättetrevlig dag med Frida å jeanette! Hoppas på att vi ses å scrappar snart igen..å att jag lyckas göra något färdigt den gången! =)

Ovido - Quiz & Flashcards