Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Kamilla - 23 mars 2009 14:34

Sitter här å försöker plugga på svenska å matte tentorna som är i slutet på veckan! Går inget vidare..vet inte hur jag ska kunna lära mig allt tills dess? Känner mig helt uppgiven..å har redan insett att jag antagligen kommer att kugga på tentorna. Så det känns nästan meningslöst att ens försöka! Men jag får la bara ta mig i kragen..plugga vidare..hoppas på att nått fastnar i huvudetå hålla tummarna för att tenorna ska gå vägen!

Behöver nog en paus..å distansiera mig lite från det..får bli till att ta en rask promenad å bränna lite kalorier..å förhoppningsvis få ny lust å kraft att plugga!


(Johanna hoppas på att du har tid att ses snart igen..för att fortsätta planeringen!)

Av Kamilla - 23 mars 2009 14:32

Helgen har gått fort som vanligt! I lördags sken solen in tidigt i sovrummet..å varken jag eller johan kunde sova. Låg kvar i sängen å kollade lite på tv ändå. Sen bestämde jag mig för att angripa dem hemska träningsvärken jag hade i benen, med att ge mig ut på en ny joggingtur. Vilket va dödens jobbigt..men skönt när jag väl var hemma igen. Gjorde i ordning mig å åkte till stan för att köpa en blomma till ann-sofie å leif..passade på att ta en liten sväng på stan. Hittade för ovanlighetens skull ett par byxor som jag köpte, å ett jättefint rosa nagellack! Efter min tur på stan åkte jag förbi maxi å passade på att handla lite mat för kommande vecka. Väl hemma igen hade jag tänkt hinna me lite plugg..men tiden rann iväg å helt plötsligt va klockan mycket..å det va dax att göra iordning sig för kvällens middag. Lämnade av hundarna hos Nyströms, hämtade upp tobbe å maria å begav oss mot långared. Hade en jättetrevlig kväll, med kanongod mat..inte särskllit vikväktig..men jag hade sparat massa points..! Det absolut godaste va kladdkakan med krossad daim på, med ett lager av hyvlad nougat över som hade smält. Den va himmelsk! Kollade sedan på robinson..vilket inte va nån höjdare. Sen spenderade vi resten av kvällen med att spela spel!


I söndags pluggade jag faktiskt äntligen en hel del..räknade en hel del matte å började skriva ner alla konstiga begrepp man ska kunna i svenskan. Efter det tog vi en långpromenad..å sen blev det en lugn kväll i soffan..såg på några filmer å hade det mysigt.

Ovido - Quiz & Flashcards