Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Kamilla - 8 mars 2009 12:08

I fredags kväll hade vi en lugn å skön myskväll..kollade på två filmer, rallybrudar och bedtime stories. Efter som jag numera ska vara nyttig, blev det inget godis som det brukar va på fredakvällar. Men vi gjorde jättegoda räkmackor till middag och en smarig fruktsallad till efterrätt. Så godissuget infann sig inte ens! =)


Fredagens middag..mums!


På lördagen fortsatte vårat slappande..å vi spenderade en stor del av förmiddagen i sängen. Så småningom va det dax att gå upp å göra iordning oss, för att åka iväg på dop. Det va Tuva, min plastsysters dotter, som skulle döpas. Det va ett litet å jättefint dop. Tuvas kusiner och faster sjöng några sånger, en som fastern själv hade skrivit..å ögonen började tåras på mig! Jättevackert! Efteråt serverades det lunch och tårta.


 

Lilla söta Tuva i pappa Leifs famn, mamma Ann-Sofie, storebror Victor, morbror Henrik och prästen.


Efter några trevliga timmar va det dax att åka hem till vovvarna som väntade på sin middag. Vi ringde lars å spontan-bjöd han på middag. Jag gjorde sånna där goda ungsrostade grönsaker å kyckling. Eftersom vi tyvärr inte kunda bjuda lars på några snax hade han tagit med sig det själv..å det va inte lite han tryckte i sig..ost, vin, öl, glass, chips, godis och nötter. Å jag å johan fick bara snällt titta på! Men det gjorde inte så mkt..jag fixade ihop en god smothie med nektarin och hallon till mig å johan! Vi kollade även på Bolt under kvällen..men jag blev lite besviken..va inte så bra som jag trodde. Hade hört att den skulle va bättre än nemo..å det kan jag inte hålla med om!


Idag blir det promenad i ruskvädret, lite smågrejande, lite pluggande och massa mer slappande! Så skönt me en sån helg lite då å då!

Ovido - Quiz & Flashcards