Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Kamilla - 20 mars 2009 16:53

Pluggandet tog längre tid än vad jag hade hoppats på..men nu har jag i alla fall fått ihop en rapport på tre sidor om pedgogisk bedömning. Alltid lika skönt att kunna pricka av en grej från sin "att göra lista"! Så nån trägård hanns inte med idag tyvärr..nu e det ju mulet ute å då e det ju inget kul alls att greja där! Så jag hoppas på bättre väder imon förmiddag igen! Så får det bli trägården då istället! Nu e johan hemma från jobbet me..å jag har hunnit med att snygga till lite här hemma!


Ska sätta mig å fundera lite kring menyförslag till bröllopet nu! Har ni några tips..så tar jag tacksamt emot dem!

Av Kamilla - 20 mars 2009 08:57

Måste käpa en mörkläggningsgardin till sovrummet..just nu har vi bara persienner..å det hjälper ju inte ett dugg! Så när johans klocka ringer på morgonen kan jag inte somna om för att det är så ljust i rummet..jättestörande när man har en ledig dag! Fast å andra sidan när man väl har kommit upp e det ganska skönt..speciellt som idag då solen skiner! Så när jag hade kommit upp ur sängen, bestämde jag mig för att jag borde ta mig en liten joggingtur i det fina vädret. Men hjälpes vilken dålig kondis jag har då! Det blir till att röra på fläsket lite oftare! Får se till å ta samma runda i helgen igen! Så nu sitter jag här å pustar ut..benen känns som spagetti..men jag känner mig väldigt nöjd med mig själv! Latgrisen kamilla tog sig i kragen å gav sig ut å joggade! Det är en stor bedrift för mig!


Nu blir det till att plugga å greja i trägården resten av dagen till johan kommer hem. Sen blir det en lugn kväll med några filmer!

Imon e vi bortbjudna till ann-sofie på middag..ska bli himlans trevligt!


Ha en bra dag i det fina vårvädret!

Ovido - Quiz & Flashcards