Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Kamilla - 3 februari 2010 18:00

Snö, snö, snö...överallt är det snö! Å det kommer bara mer och mer! Snart måste det väll ta slut? Vinter och snö är mysigt ett tag! Det får till och med gärna ligga kvar ett tag å vara vitt och fint! Men det får INTE komma mer! Å minst hälften av snön kan la bara magiskt förvinna från marken till imon! Snälla! Går ju knappt att gå,eller köra bil längre!


Förutom frustrationen över all snö, så är det bra! Det e redan onsdag och bara två dagar kvar att jobba innan det är helg! =) I måndags träffade jag Pernilla efter jobbet, vi tog en mysig promenad å tjötade av oss! Igår oroade jag mig hela dagen för johan, som va i malmö och vände i snöovädret! Men han kom hem hel tillslut! =) Idag skulle jag träffat frida, men hon blev sjuk, så det får bli en annan gång! Så ist gav jag mig ut på en promenad runt åsarna! Brukar ta ca 30 min att gå runt där..men idag tog det typ en timma! Va inte skottat, så jag pulsade fram med snö upp till knäna! Värsta träningspasset...va helt slut när jag kom hem, å mina lår värker fortfarande! (nästan 3 timmar senare!)


Johan fick en ny leksak på jobbet idag..nämligen en ny telefon..så han lär inte vara kontaktbar på hela kvällen! Jag fick en snabb puss när han kom hem, sen dess har han suttit förskjunken i en annan värld me sin mobil!


Nu e det dax att gå ut å skotta bort nattens och dagens skörd av den förbannade snön!

Ovido - Quiz & Flashcards