Alla inlägg under juni 2009

Av Kamilla - 3 juni 2009 15:04

I fredags firade vi våran examen lite i förväg, med en examensittning på kåren i borås! Hade en himla trevlig kväll, med god mat, trevliga klasskamrater å vänner, massa vin, dans och skoj! Jag, sofia och ahnna startade lite innan, å satte oss på en uteservering i borås å drack ett glas kallt vitt ute i solen! lovely!


 Underbart att dricka lite vin i solen! =)


Sofia och Ahnna hade en trevlig kväll!


My girls..Vesna, Sofia och Boddan!


På lördagen var det en stor dag..det va min älskade fridas 25års dag! Ett jättegrattis till dig mitt hjärta! och ett stort tack för en himlans trevlig kväll!

Min söta vän frida, med de underbara rosorna hon fått av sin älskling!


Söndagen spenderade jag och johan på var sitt håll större delen av dagen, för att fira våra mammor på mors dag! Min kära mamma bjöd på jättesmarrig lax, å en rabarber och kokospaj till efterätt! mums! =) Efter morsdagfirandet gav jag mig av till alströmmervallen för att spana efter en bil att åka i på bröllopet..det fanns massa bilar där..men ingen som föll mig  in i smaken riktigt! På kvällen åkte jag å johan å hans bröder in för att fribba med johnny och jeanette! =) Det va jättekul!


Måndagen va en seg dag, men underbart att ha den överstökad! hade opponering av examensarbetet den dagen! Å det gick bättre än väntat! Skulle bara ändra ngra smågrejer, så det gjorde vi innan vi åkte hem den dagen! Helt jävla underbart att vara klar med x-jobbet..å skolan med, för den delen! =) Aldrig mer nått plugg! JIPPIE!!!!!


Igår tisdag träffade jag två otroligt trevliga tjejer, nämligen frida och jeanette! =)


 Picknick med frida å jeanette på klipporna! Himlans trevligt!


Vi åkte ut till skår å fikade å tjötade. Men det började blåsa efter en liten stund, å vi frös och bestämde oss för att åka till allum å kika lite ist! Hittade ett par byxor..men hade inte råd! jeanette va den enda av oss som fick shppat nått! men det e alltid lika trevligt att gå i affärer ändå! Å ännu bättre blir det ju när man har så braigt sällskap! Tack för en supertrevlig dag tjejer! Hoppas på att vi ses snart igen! =)

På kvällen blev det en fribbrunda med älsklingen, jeanette, johnny, peter och peter! Gick urdåligt..men det va kul ändå! =)

Ovido - Quiz & Flashcards