Alla inlägg under september 2008

Av Kamilla - 15 september 2008 17:54

Idag fyller Maria år..en jättestor grattiskram till dig!

Ska på kalas dit om en liten stund å njuta av de goda bakverken vi gjorde igår! Mums!


Har vart ytterligare en dag på parktiken idag..en lång dag, som avslutades med ens konferans..så nu e jag helt slut. Imon ska jag hålla i alla lektioner hela dan..så det är en del att planera å förberdeda..känns lite stressigt eftersom vi ska iväg på kalaset..men det får bli som det blir imon! Får la improvisera..å hoppas på att allt går som jag tänkt mig! Min handledare har så himla höga tankar om mig..så det e lite nervös att leva upp till dem..men som sagt..det går som det går! Håll tummarna för mig!

Av Kamilla - 14 september 2008 18:32

Har haft en bra VFU-vecka..har lärt mig mycket. Har verkligen insett att det är under praktiken man lär sig. Borde ha mer praktik å mindre skola!! Iaf om man har en sån bra handledare som jag!

Helgen har vart bra den me! I fredags åkte johan, stefan å Kristofer till göteborg för att förfesta å gå på releseparty för bandit rock. Jag åkte hem till frida å hade en mysig tjejkväll. Åt pizza, kollade film, å pratade om allt som hänt sen sist vi sågs. Roligt att träffa henne..va ju ett bra tag sen innan i fredags! Får inte gå lika länge till nästa gång gumman! Åkte hem å la mig vid tolv..å somnade så fort jag la mig på kudden. Sen vid 02.45 ringde johan å ville bli hämtad..höll på att dö av trötthet..men jag gjorde det ändå!!

I lördgas va johan lite bakis..men vi åkte in till stan ändå..tog en mysig fika på stan, uppsökte systemet, handlade lite ogräsmedel på jordnära å köpte kräftor inför kvällen. På kvällen kom johanna å peter hit å vi hade en liten mini kräftskiva..gott va det å himla trevligt!

Idag har jag vart hos Maria å hjälpt henne att baka till hennes kalas som är imon. Mjölkchokladtårta och morotskaka blev det! Ska bli smarrigt att få smaka det imon! Efter baket, åkte jag hem å hämtade upp johan å vovvarna, sen åkte vi tillbaka till stan å hämtade upp mats å tog en runda frisbeegolf..som gick skitkass för oss allihop...johan lyckades väll på några hål! Hade ju inte spelat sen i våras så det va ju inte konstigt att det gick så dåligt.

Nu har vi kommit hem å ska laga lite mat, å mysa i soffan resten av kvällen!

Av Kamilla - 9 september 2008 17:02

Har vart ännu en dag på praktiken..en lång å ganska rörig dag..så jag e helt slut nu. Får bli en slapparkväll i soffan framför tv:n. Hoppas på att johan e sugen på att laga mat idag..för det e inte jag.

Träffade casper å hans matte på vägen hem idag..hon berättade att dom hade en dagmatte till casper..funderar efter att söka efter en jag med. Får ju så dåligt samvete när jag lämnar bebisana hemma själva. Å eftersom johan snart ska byta jobb..å då inte alltid kommer att ha möjlighet att åka hem till dom på lunch, så borde vi verkligen leta upp nån snäll å hundvan person som vill passa mina änglar på dagarna! Nån som vet nån som kan tänkas vara lämplig å intesserad av detta?


Imon e det inte så mkt lektioner på praktiken..klassen ska spela bästa 4an i hanboll i alingsås..så det ska bli himla roligt!


Ha en bra kväll!!

Av Kamilla - 8 september 2008 17:06

Å så va det måndag igen. Helgen försvann lika fort som vanligt..om inte ännu fortare! Det har vart mkt skoj denna helgen. Bröllop som sagt var i lördags, ullared med sofia på dan i fredags, hade en riktigt rolig dag med många skratt..chippotjock..eller hur va det nu??!! *asg* å göteborg på kvällen. Igår hade jag en lugn förmiddag, medans johan vaxade bilen med sin bror. Träffade sedan Sofia å Mats på kvällen å spelade en runda minigolf. Detta var en mindre trevlig upplevelse..då det helt plötsligt hoppar fram en groda under en minigolfbana mitt framför fötterna på mig, å vidare upp på banan. Jag blev helt hysterisk, sofia fick hålla om mig medans killarna försökte jaga bort den, men den hoppade under en annan bana. Då ville jag inte spela vidare mer. Dom andra fortsatte medans jag ställde mig på ett bord, efter att tag kom äcklefanskapet fram igen, å dom lyckades jaga bort den mot skogen..efter mycket övertalning vågade jag mig ner igen å fortsatte spela. Jag förlorade dock spelet..men jag skyller på det hemska trauma jag upplevde! Får bli en revanch en annan gång!


Idag har jag vart på VFU (verksamhets förlagd utbildning) praktik, för er som inte visste! Ska vara på ingaredskolan i två veckor hos den handledaren jag vart hos det senaste året. En helt underbar person och handledare, så det ska nog bli två bra veckor, med vikingatema, landet matematica och boken om mig själv. Var med på planeringsmöte idag, där jag verkligen glimmrade till och kom med bra förslag som lärarna nappade direkt på! (En klapp på axeln till mig själv!)


Nu e det dax å laga mat, medans johan klipper gräset!

Av Kamilla - 7 september 2008 16:46

Igår va det bröllop för Jeanette å Per. De gifte sig i St. Mellby kyrka, och festen hölls i gendalen. Det va ett jättefint bröllop. Å en jättelyckad fest!


 Precis utkommna från kyrkan, med vigselbevisel i handen.


En svart bröllopstårta..vad hade kunnat passa dem bättre!!


Tack för en trevlig dag och kväll min älskade vän! Önskar er all lycka i framtiden. Ser verkligen fram emot flytten till floda! Så man kan få se er lite oftare!


Av Kamilla - 3 september 2008 11:26

Glömde säga att dom lyckades laga bilen! =) Så min lilla pärla behövde inte åka till himlen riktigt än! Oerhört lättad över det! Å väldigt tacksam över att ni lagade den! Tack! Som fattig student är det inte så lockande att behöva skrota sin bil när man är beroende av den. Studiepengarna räcker ju inte riktigt till att köpa sig en ny tyvärr!

Av Kamilla - 3 september 2008 11:19

Är ledig från skolan idag..underbart! =) Har iof en del att plugga..men jag e hemma med mina små monster idag iaf! Känns jobbigt nu när skolan har börjat, å man tvingas lämna dom så mkt. Speciellt lillmonstret..hon har så mkt energi..å då känns det extra hemskt att lämna henne hemma en hel dag, utan att bli aktiverad. Men inte idag..kommer va hemma nästan hela dagen..Ska bara in till stan lite senare en sväng å äta lunch med mamma å tobbe. Ska bli mysigt. Va ett tag sen vi gjorde det sist!


Resten av veckan blir det fullt upp, skola, litteraturseminarium, fika me frida, ullared me sofia, 5-kamp på liseberg och bröllop! Ser verkligen fram emot helgen!!

Av Kamilla - 1 september 2008 16:29

Det blidde tyvärr inget hus! =( Allt va klart å vi var hur glada som helst i fredags. Men 20 minuter innan mäklaren stängde för dagen å kontraktet blev bindande drog sig köparen ut. Känndes väldigt snopet å hemskt tråkigt! Svensk fastighetsförmedling å den mäklaren vi hade handlade väldigt dåligt tycker jag. Kommer inte vända mig till dom i framtiden.


helgen har vart helt ok ändå..världen går ju inte under för en sån här sak, även om det är tråkigt! I fredags kväll kom sofia å mats hit. Vi lagade oxfilé med gudomligt god whiskysås å åt frukspett å chokladkaka till efterätt..det slank ner en hel del vin under kvällen me..vilket va nödvändig tröst den kvällen! Vi hade jättetrevligt som alltid med många skratt!


På lördagen va jag en sväng på stan me sofia å kollade lite affärer å fikade. Kvällen blev lugn med film å pizza. Igår va vi på allum å kikade efter bröllopspresent å kollade lite kläder. Hittade tyvärr ingen present..så det blir till att leta vidare denna veckan!


Har vart i skolan idag..å det är high life..fullt upp från första stund! Kommer nog bli en riktigt tuff termin! Men har jag klarat alla andra så ska det la gå nu me!


Johan å stefan ska förhoppningsvis kunna laga min bil idag me..om den nu går å laga! Håller tummarna för det iaf! Nått kan la få gå bra för en gång skull!

Ovido - Quiz & Flashcards