Alla inlägg den 3 september 2008

Av Kamilla - 3 september 2008 11:26

Glömde säga att dom lyckades laga bilen! =) Så min lilla pärla behövde inte åka till himlen riktigt än! Oerhört lättad över det! Å väldigt tacksam över att ni lagade den! Tack! Som fattig student är det inte så lockande att behöva skrota sin bil när man är beroende av den. Studiepengarna räcker ju inte riktigt till att köpa sig en ny tyvärr!

Av Kamilla - 3 september 2008 11:19

Är ledig från skolan idag..underbart! =) Har iof en del att plugga..men jag e hemma med mina små monster idag iaf! Känns jobbigt nu när skolan har börjat, å man tvingas lämna dom så mkt. Speciellt lillmonstret..hon har så mkt energi..å då känns det extra hemskt att lämna henne hemma en hel dag, utan att bli aktiverad. Men inte idag..kommer va hemma nästan hela dagen..Ska bara in till stan lite senare en sväng å äta lunch med mamma å tobbe. Ska bli mysigt. Va ett tag sen vi gjorde det sist!


Resten av veckan blir det fullt upp, skola, litteraturseminarium, fika me frida, ullared me sofia, 5-kamp på liseberg och bröllop! Ser verkligen fram emot helgen!!

Ovido - Quiz & Flashcards