Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Kamilla - 28 juni 2010 15:47

Nu är vi hemma igen efter en jättemysig midsommarhelg i de värmländska skogarna! Fridas stuga ligger mitt inne i skogen vid en liten sjö..hur idylliskt som helst!

Helgen har vart toppen! Vi kom upp på torsdag eftemiddag, satte oss på bryggan i solen och tog det lugnt, sen tog vi en promenad längst med den lilla grusvägen runt sjön. Efter det åkte grillen fram och vi satte oss ute i kvällsolen och åt en riktigt god middag! På kvällen blev det lite kortspelande och massa prat och skratt!

vaknade ganska tidigt på fredagen, åt frukost och åkte sedan in till Årjäng för att köpa färska jordgubbar och glass. På vägen tillbaka stannade vi och plockade en jättestor och fin midsommarbukett! Väl tillbaka i stugan var det dax att förbereda lunchen. Klassisk midsommarmat..sill och färskpotatis! Vi dukade på verandan och gjorde lite midsommarfint! Sen lagade killarna båten och åkte ut på en fisketur. Jag och Frida stannade kvar och spelade lite kort. På kvällen åkte grillen fram igen och vi åt ännu en jättegod middag! Självklart blev det lite kortspel och godisätande på kvällen!

På lördagen va det min och Fridas tur att ro ut i båten. Tog oss en mysig tur på sjön..Tindra och Trolla följde också med. Hade kunnat glida fram i all evighet på sjön känndes det som! Men vi blev hungriga och fick ro tillbaka till stugan och killarna som fixade lunch! =) Efter lunchen va det dax för oss att packa och tyvärr åka därifrån! Längtar redan till nästa midsommar och Fridas stuga..då hoppas jag dock på att dom skaffat en mulltoa så man inte behöver ha så bråttom hem! ;)


Tack älskade vänner för ännu en underbar midsommar i stugan! Som sagt..ser verkligen fram emot att fira fler midsommrar där!


Här kommer lite bilder:


  

Några av blommorna vi plockade hamnade på räcket till verandan!

 

  

Dukat för midsommarlunch

 

 

Jag och Frida på midsommarkvällen


  

Tack älskade vänner för att vi fick följa med till Värmland!

 

  

Jag och Johan!

 

  

Nästa år blir det förhoppningsvis ett dopp i sjön!

Ovido - Quiz & Flashcards