Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Kamilla - 12 januari 2009 16:30

Idag fyller min älskade mamma år! Ett jättegrattis till dig å tusen kramar! Vi ses om en stund på kalaset!

Hipp hipp hurra på din föedelsedag!

Älskar dig mamma!


Som sagt, det e mammas födelsedag..och därmed kalas! Det e även måndag..å jag har vart i skolan å klarat av det sista på denna kursen! Nu e jag ledig tills nästa måndag då den nya kursen startar! Så himla skönt! =)


Träffade på min söta vän Johanna i skolan idag å kikade på hennes bildutställning! Den va såklart den finaste av dom alla! Nått annat hade jag inte räknat me när det kommer till johanna! Hon e så duktig på bild å har så bra fantasi! Fick även passat på å krama henne å kika på den fina ringen! =) Så fin å så stor..måste kostat en förmögenhet!


Fick förresten den dummaste komentaren av en lärare idag..samtalsämnet va genus..å hon svävade in på färger å flickligt å pojkigt..helt plötsligt fick hon det till att det va fel på att vara flickig..hallå får man inte gilla rosa bara för att man är tjej helt plötsligt?? Sen kommer hon in på att det nu till å me finns borrmaskiner som e blommiga å är förbannad över det..hon menar att det är förnedrande för oss kvinnor! (???) Å jag å sofia å ahnna kan inte hålla tyst å säger att det är väl bra att det finns sånna..för det finns ju tjejer som vill vara flickiga å gillar rosa å blommor..då kommer komentaren.."om man är rosa av sig vill man nog inte ha en borrmaskin ändå!" Hallå eller?? Bara för att man gillar rosa..betyder det att man inte gillar..eller för den delen måste borra nån gång? NÄ!! Då kan det ju va trevlig att faktiskt ha enn borrmaskin som e fin! Ja ja..nog om det!


Nu ska jag slå in mammas presenter!

Så hej svejs för idag!


Förresten...johanna..vi får se till å bestämma ett datum för resturangbesöket!! Längtar!


Ovido - Quiz & Flashcards