Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Kamilla - 10 januari 2009 23:53

Igår va jag i götet me tjejerna på en afterwork på exet. Lika skojigt som alltid att träffa er! Blev många skratt å till och med några tårar (från min sida iaf)..dock inga ledsna tårar utan hysteriska glädjetårar! Speciellt roligt va det ju att träffa Jennie som man ser aldeles för sällan sen hon lämnade oss fröknar för en annan kariär! Fick många roliga flashbacks under kvällen! =) Två underbara små änglar..nämligen Sofia och bodil hade stått i kö en bra stund innan stället öppnade bara för att få tag på ett bord till oss! Å det lyckades dom med perfekt! De va först in å valde snabbt ett bra bord åt oss! Tack tjejer för det! God gratismat..massa gott å dricka å som sagt många skratt å en del avslöjanden blev det under kvällen! ;) Inte att glömma så va det ju lite av ett firade av Vesna me..som numera är en gift kvinna! Grattis till dig hjärtat! Fast det bara va ett för-bröllop! Det stora "riktiga" brölloppet väntar ju i sommar! Nedan följer några bilder från kvällen! Enjoy..!


Sofia och Jennie på ena sidan bordet..


..och Jag, Bodil och Vesna på andra sidan!


Efter en stund dök även Josefina och Johanna upp


Alla beställde vi underbart goda strawberry daiquiris..men Vesnas drink var den största jag nånsin sett! Den hade vi roligt åt hela kvällen!


Jennie satt å drack på en öl när vi andra köpte våra goda drinkar..ölen känndes helt plötsligt mycket trist..å jennie köpte även hon en daiquiri.


Jag ser riktigt sleten (å hemskt blek) ut jämte Vesna som alltid lyckas bli bra på kort! *Avis* Men jag bjuder på den!


Alla vill ha..


Ja det va min fredagskväll det! Tack tjejer för den! Ser fram emot nästa träff i februari!


I dag, lördag har jag spendreat hela dagen hemma hos lars..å tapetserat hans hall. Det va ett lite större projekt än va vi först hade tänkt oss..! Om jag får säga det själv e jag bra på att hitta snygga saker (speciellt inredning då) men jag tänker inte alltid på jobbet som krävs. Så va det den här gången..sprang på en ursnygg tapet..å tänkte att den skulle passa perfekt i hallen..har ju tapetserat några väggar innan så jag tänkte att det blir ju inte så svårt..väl hemma me tapeten blev jag påmind om att det va en hall å inte en fondvägg som skulle fixas..suck! Nä en hall me 6 dörröppningar, ett fönster in till köket å massa vinklar å vrår..å till råga på allt va det ju såklart en tapet me mönsterpassning! Men Lars har blivit en gud på att tapetsera..å med hjälp från johan mig å mats..(mest johan) så fick vi upp den..men det tog sin tid..9 timmar närmare bestämt! men nu sitter den där som sagt..(å som jag visste innan)..så blev det ursnyggt! Nu blir det tv:n en liten stund..sen sängen!

Ovido - Quiz & Flashcards