Alla inlägg under augusti 2008

Av Kamilla - 14 augusti 2008 14:20

Va å kollade på ett hus igår. Underbar trägård å en stor härlig altan! Invändigt va det la en del att göra..men helt klart intressant! Har lagt ett bud på det nu..så nu e det bara att vänta å se..å hoppas att det inte stiger för högt! Återkommer om detta när jag vet mer!



Av Kamilla - 13 augusti 2008 11:25

Har haft en galen morgon..tindra löper för tillfället å e helt smitbenägen, något som hon aldrig varit förut. Hon känner la att hon börjar bli till åren å är i desperat behov av att hitta en hanhund..snarast eller nått. I vilket fall som helst så började det egentligen igår. Då smet båda hundarna..sprang ut å letade som en galning..hittade dom till slut. Trodde då att nån öppnat grinden åt dom så de lyckats smita. Upptäckte idag att så va inte fallet..dom lyckades nämligen kläma ut sig mellan stolpen å grinden. Jag fångade dom, satte en ljuslykta för öppningen så de inte skulle komma ut igen. Men tindra hittade ett annat hål å trolla följde efter. Jag tog ett par stövlar å en annan ljuslykta å täppte igen alla möjliga flyktvägar. Kände mig då lugn å gick igen för att kolla på tv. Efter ett tag fick jag onda aningar å kikar ut..inga hundar där. Springer då ut i bara en kjol som jag drar upp i farten så den blir som en klänning (ser inte klok ut!) å letar å ropar efter dom som en galning! Efter en lång stunds hysteriskt letande ser jag dem längst ner i mördarbacken. jag ropar å trolla kommer springandes. Tindra måste jag gå ner för att hämta. Pust..e helt slut..tar me mig hundarn in å känner mig lycklig att jag hittade dem..oskadda! Efter ett tag vill tindra ut igen..jag går å ser till att flyktvägarna är väl igentäppta å går lugnt in igen. Efter en liten stund får jag ytterligare en ond aning å går ut för att leta efter tindra..men hon finns ingen stans. Jag springer återigen runt som en galning å letar efter henne. Trolla står i trägården å gnäller så jag hämtar henne. Å så börjar det ösregna..om jag inte såg hysterisk ut innan..gjorde jag defenitivt det då! Springer runt å ropar å letar överallt..men hittar inte henne. Tillslut ger jag upp hoppet, går hemmåt i regnet, redo att ringa johan å säga att tindra e borta..men där sitter hon..pisseblöt i regnet på trappan! Nu släpper jag inte ut dom mer idag..iaf inte utan koppel!

Av Kamilla - 12 augusti 2008 21:46

Idag har jag å frida vart ute i skogen halva dan för att leta efter kantareller..men hittade inte en enda liten ynklig kantarell. Så himla trist! Vi åkte runt å letade på tre ställen..men som sagt inte en enda svamp rikare. Trots detta va det en mysig dag! Vi stannde till i sollebrunn å köpte me oss lite fika..åkte ut till en liten sjö å satte oss på en bänk å fikade. Efter en stund kom det en bil till..en kille hoppar ut å går en bit längre bort för att bada. Samtidigt är det en geting som flyger omkring mig å som vägrar ge sig så vi bestämmer oss för att fika klart i bilen. En bit bort ser vi då killen som badat stå där helt näck! Han verkar inte märka oss..utan står å torkar sig i lugnan ro..jag försöker hitta min kamera för att ta ett kort..men inser att den ligger i bagaget..smyger ut för att hämta den..men det lyckades inte så bra..han märker att vi sitter i bilen å hukar sig ner. Efter en stund åker han å vi bestämmer oss för att ge svampletandet en sista chans..men tyvärr ingen svamp där heller. Frida såg däremot 4 grodor..varav en som hoppade över min fot..men hon va så himla gullig å fick mig å kolla åt ett annat håll så jag märkte det inte ens. Hon sa det först när vi kom tillbaka till bilen. Tack gumman! Tidigare på dan hade jag me sett en groda..den hoppade framför mig..men jag skrek inte..e så himla stolt över mig själv! Att jag bara lungt vände mig om, utan ett ord, försökte tänkte söta tankar om grodor å bara fortsatte leta efter svamp! Å va jag e duktig!


På kvällen när killarna slutat åkte vi ut till hulskog för att umgås å äta ihop. Tog senare en sväng me stefans bil långt ut i skogen..jättemysigt! På vägen hem åkte vi förbi huset vi ska på visning på imon! Hoppas det e bra in real life å att det inte blir för dyrt! Håll tummarna för oss!

Av Kamilla - 9 augusti 2008 17:18

Tog en lång sovmorgon idag. När vi väl vaknat låg vi kvar i sängen å kollade tv å käkade frukost. Jättemysigt! Efter att vi tillslut gått upp gjorde vi i ordning oss å åkte till stan. Våran kamera har krånglat det sista..ibland blir bilderna rosa. Så det va dax att köpa en ny. Åkte till elgiganten, hade kollat upp en kamera på nätet innan som skulle finnas där. Väl där fanns bara kameran i rosa eller caramell..hade tänkt oss en silvrig..men den rosa va jättefin så det fick bli den! Gick runt lite på stan sen..satte oss på trappan vid torget å åt en glass i solskenet.


Nya kameran..rosa å fin!


Nu e vi hemma igen å kameran har precis laddats klart å jag har tatt några bilder! Såå himla mkt bättre än den gamla kameran! E jättenöjd me den nya! Nu ska jag hoppa in i duschen..ska hem till johanna å peter på grillnig om en stund!


Ha en bra lördagkväll! Det tänker jag ha!

Av Kamilla - 8 augusti 2008 12:57

Äntligen helg igen = johan e ledig! Har vart tomt denna veckan nu när johan börjat jobba igen efter semestern. Men jag har vart ganska sysselsatt ändå! Igår va jag hos Marie å träffade henne å pojkarna. Va en jättemysig dag! Lekte massa me Noah..han va så glad att se mig..han e så himla söt..han kan inte säga mitt namn riktigt..han säger komilla..låter så himla gulligt..trots att det låter som han kallar mig för en ko! =) Han hade lärt sig att cykla utan stödhjul..å va ivrig att visa upp det! Såg helskumt ut att se en sån liten människa cykla utan stödhjul..har nog aldrig sett en treåring cykla förut! Han cyklade jättebra..fort å helgalet..skulle åka på alla gupp å "hoppa". Har inte blitt av att jag å Marie setts på några veckor nu så det va verkligen jättekul! Hade mycket att prata om..å uppdatera varandra om. tack för en mysig dag! Hade saknat er! Håller tummarna för dig gumman! Hoppas hoppas!

Av Kamilla - 7 augusti 2008 12:24

Som jag skrev så åkte jag till Liseberg igår! Va hur kul som helst! Har inte vart där på två år så det va verkligen på tiden! Vädret va toppen till en början iaf..lite väl mkt folk va det..men det e ju lite av själva grejen..att trängas me massa andra. Som man brukar när man e på liseberg åkte vi massa karuseller..å efter några timmar va vi hungriga å gick å åt. Efter det ville vi ta det lite lungt me åkandet en stund så att inte maten skulle komma upp igen..så vi bestämde oss för att spela lite. Hade inte tänkt spela på nått chokladhjul..tänkte spara det tills innan vi skulle hem..me så fick jag ett infall å gick fram till centerhjulet..la 5 kronor på nummer sju å vann..jag blev såklart glad..tills jag insåg att jag vann stjärnvinsten..så det blev till att kånka omkring på 4,2 kg choklad resten av kvällen! Krångligt å jobbigt ..JA!! Men lite kul ändå..nu har jag choklad för flera år framöver känns det som!


Av Kamilla - 6 augusti 2008 12:36

Igår va jag och Maria på bilbingo. Jättebonnigt jag vet!..men det e så himla mysigt! Man kryssar lite..fikar lite..kryssar lite till..å så helt plötsligt får nån bingo. Känns som alla bilar runt en får bingo å tutar å man undrar när det är vår tur!? I går va det min tur!! Jag vann..fick tre rader..tyvärr va det en till som fick det så vi fick dela på pengarna..men 500 spänn fick jag..inte illa! Shit va glad jag blev!


Idag blir det till att spendera pengarna..ska till liseberg!

Av Kamilla - 2 augusti 2008 11:43

Igår åkte vi ner till varberg. Åkte hemmifrån ganska tidigt för att få en plats på stranden (apelviken)..eller framför allt få en parkeringsplats. Väl där va det gott om plats..så vi kunde välja å vraka vart vi ville ligga. La oss precis vid vattnet. Va underbart att spendera en dag vid havet. Solen gassade men det fläktade skönt hela tiden, så det va perfekt. Vattnet va hur underbart som helst. Precis lagom temperatur. Lite mycket alger i strandkanten..men va gör det..allt annat va perfekt! Sent på eftermiddan begav vi oss in till Varberg å till fästningen. Gick runt å kikade lite å njöt av utsikten. Blev snabbt hungriga å bestämde oss för att leta upp nån stans att äta. Vandrade omkring en stund innan vi hittade det vi sökte. Efter maten gick vi tillbaka ner mot fästningen å åt en glass. Hade en underbar dag i varberg! Jättefin stad..ser fram emot att åka dit igen.




Ovido - Quiz & Flashcards