Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Kamilla - 28 maj 2010 17:30

Här kommer några bilder från personalresan till Sundby och Skärhamn:


  

Helena, Carina och Jenny utanför Sundby Säteri

 

  

Jättefin trägård på Sundby

 

  

Hamnen i Skärhamn..älskar kusten!

 

  

God mat på akvarellmuseet!

 

  

Jag och Julia på resturangen!

Av Kamilla - 28 maj 2010 14:55

...nu va det redan mer än en vecka sen jag skrev. Johan har kommit hem och allt är frid och fröjd! =) Förra helgen blev lugn, Johan va trött efter allt flängandes. Myskväll på fredagen, grillning med johans bror på lördagen å kalas på söndagen för Viktor som fyllde 14! Helgen va snabbt över å en ny vecka började, å dagarna bara rullade förbi, å nu är det redan fredag igen! Veckan har oxå vart relativt lugn..på jobbet har dock barnen varit som vildingar..högljudda som f*n, stökiga, bråkiga och allmänt jobbiga..! Men visst hade dom sina goa stunder me!


I måndags va jag iväg med jobbet på personalresa till Sundby säteri på Tjörn och sen Skärhamn och akvarellmuséet där..va en jättemysig dag me fint väder, god mat och trevligt sällskap..å otroligt gött att slippa jobba! ;)

I tisdags kom Tobias och Maria hit efter jobbet, i onsdags fyllde Johan 28 år, så vi hade en liten myskväll å firade lite själva! Igår, torsdag spelade vi frisbeegolf! Och idag ska vi hem till mamma och hasse å grilla ihop med syskonen! Ska bli mysigt!!

Ovido - Quiz & Flashcards