Alla inlägg den 16 januari 2010

Av Kamilla - 16 januari 2010 11:00

Igår tog Johanna sin efterlängtade lärarexamen och därmed är även hennes 3, 5 år på högskolan i Borås över! För mig va det en dag med skräckblandad förtjusning! Man skulle äntligen ut i arbetslivet å tjäna pengar å förvandla all den teori man lärt sig till praktik! Men samtidigt lämnade man bakom sig en jätterolig tid som student..en tid som antagligen aldrig kommer igen! Så här sju månader senare saknar jag fortfarande studentlivet ibland..iaf den sociala och roliga delen..inte lika mkt sena kvällar med näsan i böckerna! =)


Ett jättegrattis till Johanna iaf som tagit sin examen! Å ett grattis för att du fått jobb! Jag är dock lite lessen över att det inte blev som vi hade tänk oss! Vi hoppades på att få bli kollegor! Men det är en dröm vi får bära med oss..å förhoppningsvis i framtiden så blir det som vi vill! =)


Examensfirandet ägde rum ute i de mörka skogarna i Ödenäs i hennes föräldrars fina hus! Det va en jättetrevlig kväll, med underbart god mat och jättetrevliga människor! Tack för att vi fick vara med å fira dig gumman! Å lycka till i din yrkesroll!


  

Läraren Johanna!!

Ovido - Quiz & Flashcards