Alla inlägg den 22 juli 2009

Av Kamilla - 22 juli 2009 20:57

Tänkte börja med det jag avslutade förra bloggen me..nämligen The Hills! Sjukt bra serie..jag e helt beroende å jag önskar att det fanns ännu mer att se! Är redan inne på slutet av fjärde säsongen..vilken e det sista för tillfället..men snart börjar den femte..å gissa om jag ska se den! Så tack pernilla för tipset! Totaly min typ av program! Har vart jättekul att kolla på..även om bröllopsplanerandet har blivit lite lidande! ;)


Vad har hänt annrs då? Har faktiskt inte BARA kollat på The Hills, även om jag suttit mååånga timmar framför datorn å glott! Lite bröllopsplanerande har det ändå blivit! Tärnklänningen till Johanna är fixad, har köpt lite smycken, tårtan är beställd, musiken till är festen bokad, frisyren är utprovad  vi har äntligen börjat med festhäftet!


Har fribbat en del me..tog två rundor i onsdags me Johanna å Peter, två rundor i torsdags med Mats och Sofia då jag lyckades sänka mitt PB till +5..vilket jag e sjukt glad över! =) Tog två rundor till på torsdag kväll med tobbe å maria..men då va jag tillbaka på mitt gamla dåliga jag!


I fredags hade jag å Pernilla en mysig picknick i nolhagaparken, drack sangria, käkade grillad kycklig å vitlöksbröd å lite annat smarrigt å hade det väldans trevligt! Så himla kul att vi är vänner igen! Inser nu när allt kommer till kritan att jag saknat henne massor! Å trots att det gått flera år, känns det som förr när vi ses! Underbart att vi hittat tillbaka till varandra! =)


Tenilla å Tamilla!!


I lördags va det lite tjejkväll hos Johanna me jennifer å malin! Johanna hade lagat jättesmarrig mat! Vi sjöng Sing star (eller DE sjöng rättare sagt..jag kollade på eftersom jag sjunger som en kratta!) Det blev självklart massa roligt tjejsnack me! En väldigt rolig kväll helt enkelt! Tack tjejer!!


Johanna kan både sjunga och posera! =)


Jennifer å Malin!


I söndags va det Erikas 25 årsdag å vi firade den hela kompisgänget med en dag på Liseberg! Det va lika kul som vanligt där..å jag åkte sånnt jag aldrig trodde jag skulle våga! =) Vi åt massa gott å spelade på hjulen, precis som man ska när man är där! Vann tillslut en twistpåse! =)


Tjejgänget i Kållerado..som vi för övrigt åkte minst fem gånger..KUL!!


Nu e det dax att bunkra upp me lite gott att äta å kolla på de sista avsnitten av The Hills! Imon e det redan torsdag å dax för mats 30 års kalas! Snart bara en vecka kvar av ledigheten..sen börjar allvaret å mitt nya jobb! *pirr i magen* Å idag e det exakt en månad kvar till den stora dagen...Aaahhhhhhhh..stresspanik!!  men shit va jag längtar! =)


Nä nu väntar The Hills...Ett tips..SE DET!!!

Ovido - Quiz & Flashcards