Alla inlägg den 1 juli 2009

Av Kamilla - 1 juli 2009 10:04

Har haft en otroligt bra helg! Med massa sol och bad! I fredags kväll samlades vi några vänner vid Playan och spelade beachvolley och grillade. Jag och Johan gjorde det enkelt för oss å grillade korv och bröd. Erika å pernilla hade tagit med sig marshmallows (stavning?) som va sjukt goda! Själv hade jag tagit me en flaska skumpa för att fira att jag fått jobb! =) Efter grillkvällen drg hela gänget iväg till nolhaga för att spela en runda fribb! Gick oväntat sidigt att spela 11 pers faktiskt! Dock han det bli mörkt, så det va lite svårt att se frisbeen! men kul va det!


Det snygga tjejgänget vid playan!


Lördagen spenderades på stranden med samma goa vänner! Låg på lygnared å solade, badade, skrattade å åt glass en hel dag! Lovely! Skulle på kvällen åkt me till bollebygd för att grilla, men jag å johan bangade! Klockan blev mkt, så vi bestämde oss för att stanna hemma å mysa ist!

I söndags åkte Jag, johan, frida, stefan och jeanette ner till varberg för att njuta lite av havet! Var en underbar dag med massa sol och några bad!


 

Peter glassar i solen! =)


Fläktade gött där nere så det va skönt! Hade ändå kunnat blåsa lite mindre..för vi va helt fulla av sand överallt när vi åkte därifrån! =) Efter stranden åkte vi in till varberg och hittade en härlig uteservering som vi satte oss på å käkade! Mumsigt me en köttbit! Sedan fortsatte vi ner till hamnen, åt en glass å strosade runt lite innan det va dax att åka hem, å sorgligt konstatera att denna otriligt braiga och underbara helg var slut! Hoppas nästa blir lika bra!


Johan, Stefan, Frida och jeanette njuter på beachen i varberg!


Tack alla för en underbar helg!!


Ovido - Quiz & Flashcards