Alla inlägg den 2 januari 2008

Av Kamilla - 2 januari 2008 20:38

Nyårsafton 

Firade nyår först här hemma ihop med stefan å frida..jag å frida lagade en utsökt tre-rätters middag! Toast skagen till förätt, sesamkyckling till varmrätt å exotiskt fruktspett med chokladtårta, glass och egengjord jordgubbsås till efterätt! Hur gott som helst! Till detta drack vi vitt vin, förutom stefan som körde! Efter middagen, som drog ut mer på tiden än vad vi trott åkte vi vidare till Peter.J som hade 25års/nyårs fest i sina föräldraras hus! Det va nästan som förr! Fick massa gamla goa minnen! =) Det var jättekul att träffa Peter å Erika igen! Träffar ju inte dem så ofta längre! Enda tråkiga var att inte Johanna å peter va me! Saknade er! men förstår att ni hade det mysigt där hemma! Glömde dock att ladda kameran så det blev inga bilder från denna kväll!


Nyårsdagen

Sov till halv tolv..sen ringde klockan å det va dags att göra iordning sig för att åka in till LP för att skriva på projektarbetet ihop me han å becca. Så bakfull som jag var, va jag ändå tvungen att ta mig in. Sletna å trötta va vi alla tre..men lyckades ändå komma en bra bit på vägen me arbetet. Vid fem åkte jag hem..tog en dusch, åt middag och sen åkte vi in till alingsås med johans bröder för att gå på bio. Såg Arn-tempelriddarna. Den var helt över förväntan! Jättebra för att vara en svensk film! Ser fram emot nästa år, när nästa del kommer!


Idag 2 januari

Har vart hos LP hela dagen idag å fortsatt plugga på b-uppsatsen. Gick lite trögt först, men efter en pizza fick vi förnyad energi å skrev en hel del. Ska träffas imon för att skriva det sista innan vi skickar in det första utkastet till handledaren! Hoppas vi inte får för mkt kretik..!

Ovido - Quiz & Flashcards