Alla inlägg under december 2007

Av Kamilla - 8 december 2007 17:09

Idag var farmor hemma en stund över dan. Hon har fått kortison och mår just nu mkt bättre. Så bra att hon orkar äta å va uppe å gå lite..så hon ville så gärna hem. Så vi åkte dit å fikade med henne. Det va jättehärligt att se henne hemma igen! Skönt å se henne i sina egna kläder å inte i sjukhuskläderna! E så glad att du fick komma hem idag farmor!

Av Kamilla - 6 december 2007 18:24

Det e så jädra mycket i skolan för tillfället..och det kommer hålla i sig tills den här kursen är slut..i mitten av januari. SUCK! Men till tröst är det väldigt intressanta saker iaf! Har läst två böcker idag och skrivit reflektioner och frågeställningar om dom. Ska ha seminarium om dom imorgon. Böckerna har varit oerhört intresanta att läsa, handlar om barn med behov av särskilt stöd. Den ena är en handbok för lärare. Samverkan för barn som behöver heter den. Så ett tips till alla blivande eller verksamma pedagoger..LÄS DEN!!


Jag är iaf helt slut nu..så nu ska jag unna mig en lugn å härlig kväll framför tv:n. Lyxfällan ikväll kl. 20. Måste ses!!



Av Kamilla - 5 december 2007 18:47


Jag känner mig så arg å frustrerad!! Vad e det som ger vissa människor rätten till att vara elaka?? Hur kan man behandla en så himla snäll och underbar människa på ett så jävligt sätt?? Själviska jävla svin!! Hur kan man må bra av att trycka ner en annan människa så?? Fy fan!!

*tänker på dig*


Som du vill bli behandlad själv, ska du behandla andra.

Av Kamilla - 5 december 2007 18:31

I måndags blev jag klar med julpyntningen..blev jättenöjd. Som vanligt kunde jag inte hålla mig ända tills dagarna innan julafton för att köpa en riktig gran..så det fick bli plastgranen i år igen! Å jädrans va fin den blev! E jättenöjd med alla nya kulor jag köpt till den! Vita, frostiga, glittriga, silvriga å svarta kulor. Massa smålampor och tjocka silvriga glittergirlanger. Granen matchar verkligen vårat nya vardagsrum! Å dessutom kommer alla juklappar packas in i vitt å silver..allt för att matcha! hihi!


Fick pengar av min snälla mamma för advents-stjärnorna å ljusstaken jag köpt! Hon tyckte att jag hade så mkt andra kostnader nu kring jul å ville va snäll å hjälpa mig lite!! Hon e så snäll så snäll min underbara mamma!


Åhh vad jag älskar jul..längtar så!! Det e det mysigaste på hela året!!

Av Kamilla - 2 december 2007 22:11

Ännu en helg är förbi..dagarna går så fort. tycker inte det va länge sen det var sommar å nu e det snart jul..tiden bara rinner iväg!

Idag e det ju redan första advent..har varit på adventsmiddag hos pappa, som alltid på första advent..fick jätte smaskig mat! Victor va sjuk, så han å leif kunde inte komma. Den lilla stackaren har fått körtlefeber! Efter middagen åkte jag å johan ner till stan föra att kolla tomteparaden..fick inte så mkt julstämmning eftersom det regnade! Men lite mysigt va det allt!

Å i fredags va vi på jolbord på bjärttorps slott med johans jobb..det va jättetrevligt även om inte maten va så kanongod som jag tänkt mig! Men efträtten va desto godare!!


Hoppas att alla får en bra december..med mycket julmys! Stressa inte ihjäl er bara!!

Ovido - Quiz & Flashcards