Alla inlägg under april 2007

Av Kamilla - 18 april 2007 19:17

Har vart å kollat på en bostadsrätt idag! På ängabo..granne me våra vänner johanna å peter! Hade v art kul att flytta dit! Lägenheten va jättefin! Men en del å göra va det me förståss! Det va en två och en halva på 78 kvadrat. Så den känndes rymmlig å bra! Tomten va inte så stor dock..å aldeles för mkt insyn till grannarna! En häck är visserligen planterad, men det lär la två år för den att växa så hög så man inte ser dom nedanför! Vi e intresserade iaf! Ska räkna å fundera på det, så ska vi bestämma oss snart!

Av Kamilla - 16 april 2007 15:07

Idag fyller farmor 85 år! GRATTIS!!


Idag har jag varit på Vfu..ska vara på noltorpskolan i tre veckor nu! Ska bli jätteskoj! har planerat ett vårtema med ca 20 lektioner i ma, en, sv och no. Hoppas att det kommer att gå bra å att eleverna gillar det!


E lite pirrigt ändå! Har ju lagt ner massa tid på planeringen..tänk om det blir pannkaka av allt??! *ush*


Men mest pirrig e jag över att min lärare kommer ut nästa vecka för att se när jag undervisar och bedömma det!! Känns jobbigt! Det måste ju bara bli lyckat den dagen! Men det borde gå bra! Har planerat en jättebra matte-lektion den dagen! (hoppas att den blir så bra som jag hoppas bara!!)


Ikväll e det kalas igen! Denna gången för Emilie som fyller 18 år imon! Kan inte fatta att hon e så stor..tycker inte det va länge sen hon fyllde 8 juh!!


Johan skulle sluta lite tidigare idag..e ju så fint väder!! Hoppas han dyker upp snart! Måste ju passa på att njuta av det fina vädret så länge det varar..snart blir det ju kallare igen tyvärr!!


Ha en bra kväll!!

Av Kamilla - 15 april 2007 14:58


Har vart me hela tjocka släkten på lagmansholms herrgård för att fira farmor som fyller 85 år imon! Farmor bjöd alla på trerätters! Maten va helt gudomlig!! Bland det godaste jag ätit! Valde väskusts toast till förätt, kolgrillad biff me potatisgratäng å rädvinssås å en röra av svamp, bacon, sparris å annat mumsigt till. Till efterätt tog jag en fransk chokladtårta!Mums mums mums!! Tack farmor för den goda middagen!

Av Kamilla - 14 april 2007 22:32


En helt underbar dag!! Fast den började inte jättkul..jobbade nämligen, men det va helt ok ändå! Efter jobbet åkte jag, johan å tindra upp till johanna å peter för att grilla i deras trädgård! Var hur gott som helst!! Älskar den där kol å tändvätsesmaken det blir på köttet! *mums* Gott å varmt va det i solen me. Tindra å Athos lekte lite grann..men tindra va mest upptagen me att håll koll på kaninen! Den stackaren hade genomblöta öron när vi åkte därigrån! *fniss*


Efter några roliga å härliga timmar hos dom åkte vi hem för att vila lite. La oss i sängen en stund. Sedan kom stefsn å frida..vi gjorde lite pastasallad å frida å stefan köpte sig var sin hamburgare å så åkte vi ner till mjörn för att avnjuta maten! Det va mumsigt å mysigt!


Sen hjälpte stefan å johan till å fixa mina lampor på bilen! TUSEN TACK STEFAN!!


Efter det åkte vi hem till Peter å Erika för att se hockeyn! Erika va me en liten stund bara..sen skulle hon iväg..men det va kul å se henne en stund iaf! Fredrika å Lukaz va där me! Kul att träffa dom me..va ju ett tag sen! Hockeyn gick som jag, frida å peter hade hoppats..MODO VANN!! Gött som fan!! Tycker jag att dom va värda! men linköping va bra dom me..starkt av dom att komma så långt som de gjorde!!


Ja som sagt..det va en underbar dag!!

Av Kamilla - 12 april 2007 12:48

Livet känns så underbart..allt e så bra..känner mig otroligt lycklig!! Så himla härligt att det e vår..det får känslorna att sprudla!! Åhh va underbart det e! Hoppas alla känner som jag! För det e så himla underbart!!

Av Kamilla - 10 april 2007 16:49

Har vart i skolan idag..känndes lite konstigt efter den långa påskledigheten!! Hade en föreläsning på morgonen om rumsuppfattning..sen va det dags för oss i klassen att pröva lite övningar som man kan använda på sina elever i framtiden..kändes mest som vi lekte som vanligt! hade sälskap av johanna i bilen till å från skolan idag! Va kul att ha nån att prata me för en gång skull! =)Känns skönt att påsken e över..å me det alla läskande påsk-smarrigheter! Höll mig hela påsken faktiskt! *riktigt stolt över mig själv* Fast lite synd e det me..har vart så mysigt å va ledig så länge ihop me Johan! Vi har haft en jättemysig helg! *älskar dig*Va å kollade in Johanna å peters lägenhet i söndags igen..dom hade nästan målat färdigt då! Hade blivit toppenfint! Där kommer dom verkligen att trivas! *avundsjuk* Hoppas på att jag å Johan kan hitta oss nått snart me!!GRATTIS TOBIAS!! Ikväll ska vi på kalas..Tobbe fyller 23 år så vi ska dit en sväng. Tyvärr kan jag ju inte äta smörgåstårtan han ska bjuda på..så jag tänkte ta me mig lite egen mat! Blir nog lite pinsammt..men va fan..jag vill ju inte paja GI grejen..å jag vill ju inte sitta där å bara titta på när dom andra smaskar i sig mat! Tobbe va gullig å erbjöd sig att fixa nått annat till mig..men det ville jag inte..han ska ju inte behöva krångla me maten bara för att jag inte vill äta kolhydrater!Shit det e ju bara typ en timma kvar innan vi ska va där! Måste hoppa in i dushen!!Puss å hej!!

Av Kamilla - 7 april 2007 09:56

GLAD PÅSK!!En påsk utan godis å andra gosaker..känns konstigt..eftersom jag aldrig gillat ägg å sill som e typiska för påsk..har alltid påsken varit att äta påskgodis å annat sånt smarrigt..men så blir det inte i år!Klarade långfrdagen fint..vi var hemma hos johans föräldrar igår för att äta påskmiddag! Å jag va jätteduktig..åt inte glassen till efterätt..inte bakelsen till kaffet..å inte påskägget me godis..det fick barnen ist! Fast visst lockade det en del när alla andra satt å smaskade i sig sitt! Men shit va stolt jag e över mig själv nu i efterhand som stod emot alla frestelser! Så det blir föhoppningsvis inga problem idag heller! *hoppas*Ha en underbar påskafton å njut av ledigheten å alla smaskigheter!

Av Kamilla - 5 april 2007 16:41

Började dagen me en lång å härlig skogsprommenad! va härligt att röra på sig lite..Både tindra å jag tyckte nog det va lika härligt! Eller kanske speciellt tindra som hade det så himla mycket lättare att ta sig fram nu utan all päls som vart i vägen det senaste! Härligt va det iaf!När vi kom hem va både jag å tindra trötta så vi la oss en stund i sängen innan jag började plugga. Efter en stunds läsande pausade jag å åt lite lunch. Sen plugg en stund till!Nu väntar jag på att jahan ska komma hem från jobbet, så vi kan börja laga mat! Ska bli mysigt med en lugn kväll när man inre behöver tänka på att gå å lägga sig i tid, ska bli gott att få sova ut tillsammans imon! *mys*Bilderna nedan e från prommenixen idag!

Ovido - Quiz & Flashcards