Alla inlägg den 31 juli 2008

Av Kamilla - 31 juli 2008 19:16

I tisdags kom Maria hit. Jag å johan hade fixat en picknickkorg me massa smarrigheter, så vi begav oss ner till sjön för lite sol å bad. Hade en jättehärlig dag..förutom några envetna getingar som flög omkring å va jobbiga. Senare på dan åkte vi hem för att käka pastasallad. Satt ute i trägården. Just som vi ätit upp kom världens regnskur. Har nog aldrig sett ett sånt skyfall. Åskan mullrade å blixten slog ner jättenära.


I onsdags hämtade jag upp mats i norsesund..han hade spenderat natten i Kungsbacka ;) Vädret va lite skumt..ganska varmt men mulet så vi bestämde oss för att åka å spela minigolf i lygnared. Satte oss sen på bryggan å käkade glass. Efter lygnared åkte vi in en sväng till stan. Mats va sugen på att köpa en AC..å efter att ha kollat runt i några affärer slog han till. På kvällen åkte vi hem till Frida å stefan för att kolla på deras nya tapeter i vardagsrummet! Jättefint! Ser fram emot det färdiga resultatet me möbler å allt! Va kul att se frida å stefan me..va ett tag sen sist. Killarna åkte en sväng i stefans ford medans jag å frida satt å tjöta.


Idag har vi legat nere på stranden halva dan med östergrens. Så himla gött att bara ligga å slappa i solen å ta ett dopp då å då. dagen på stranden slutade inte lika bra. Fick ett getingstick..hade glömt av hu jädrans ont det gjorde..efter det ville jag inte va kvar..va rädd att få ett till. Åkte hem å dushade å åkte in till stan ist. Johan kollade på cyklar ännu en gång. Han har nog nästan bestämt sig nu. Nu ska vi ha en lugn kväll i soffan..kolla på en film å mysa.


Har förresten lagt upp lite bilder i några tidigare inlägg!

Ovido - Quiz & Flashcards