Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Kamilla - 15 juli 2008 12:43

Va ett tag sen jag skrev sist nu..blir inte att jag sitter mycket vid datorn nu på semestern. Har inte gjort nått speciellt..men dagarna rullar på så himla snabbt ändå. 


Träffade johanna å peter förra veckan. Åkte ut på en båttur till "våran" starnd å grillade. Va jättemysigt! Hoppas på fler sånn tillfällen i sommar..gärna me lite varmare väder så man kan bada! Ser fram emot en  kväll i sommarstugan med dig gumman medans killarna e ute å fiskar! Kanske kan bli en favorit i repris från förra sommaren! Hahahhaha! Eller inte..tur att det inte finns nån kanot där!!


Fick förresten reda på en rolig nyhet härrom dagen..en vän som ska ha barn..kan inte säga vem det är än..vet inte om det e helt officiellt ännu?! Men det e himla roligt! Grattis till er båda! Å lycka till med allt!


Idag får hasse komma hem från sahlgrenska. Eller hem å hem..han flyttas över till alingsås lassarett..men hans strålbehandling är äntligen över iaf! Nu hoppas jag att han repar sig å mår bättre snart så han får komma hem på riktigt! Han har verkligen haft en så himla hemsk tid under behandlingen! Tycker så synd om dig hasse! Men det viktiga e att cancern e borta iaf!! Ser fram emot att vi får träffa dig! Tänker på dig varje dag! Älskar dig!


Ska iväg å spela golf på öijared om en liten stund me tobbe å maria. Hoppas att det inte blir nått regn. E ju lite molnigt..som vanligt! *suck*


Kram på er alla!



Ovido - Quiz & Flashcards