Alla inlägg den 30 juni 2008

Av Kamilla - 30 juni 2008 22:59

Det va drygt sju år sen jag tog studenten..många år..men tiden har gått sjukt fort. Det va även sju år sen man skiljdes från klasskompisarna..har saknat vårat lilla tjejgäng vi hade!! Marie har jag ju fått upp kontakten me igen..vilket är jättekul! Martina pratar jag nån gång me via sms eller msn..men det va evigheter sen vi sågs..tyvärr! Å Novin har jag träffat en gång i fem minuter på lygnared för typ fyra år sen. Vi har inte hållt kontakten alls..vi har absolut inte varit ovänner..men det har bara inte blivit att vi hörts.. men så träffade jag på henne på potatisfestivalen å vi bestämde att det va på tiden att vi sågs. Så idag..drygt sju år sen vi slutade umgås träffades vi för att ta en fika på stan å uppdatera oss om våra liv. Det va verkligen jättekul att träffa henne igen! Sjukt att man kan träffa en person man inte sett på sju år..å ändå känns det som igår vi träffades. Då vet man verkligen att man e bra vänner! Inget hade ändrats mellan oss..garvade fortfarande lika mycket å det va lika roligt att träffa henne idag som då..ända skillnaden va att vi hade lite mer frågor. En snabb fika på stan blev en 3-timmars fika med massa skratt..å nästan några tårar! Va helt underbart att träffas igen! I henne vet jag att jag har en riktig vän!

Av Kamilla - 30 juni 2008 22:34


Härmade Johanna å gjorde personlighetstestet..!


http://se.41q.com/index.41q?a=1


Så här blev resultaten..tycker nog att det stämmer ganska bra..


Min personlighetstyp:

Entusiastisk, kreativ och idealistisk. Kan göra nästan allt som intresserar mig. Socialt begåvad. Måste leva mitt liv i enlighet med mina värderingar. Entusiastisk inför nya idéer, men blir uttråkad av detaljer. Flexiblel och öppnen för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Kärriärer som skulle kunna passa mig:

Skådespelare, journalist, skribent, musiker, konstnär, konsult, psykolog, entreprenör, lärare, personalvetare, politiker, diplomat, TV-reportrer, marknadsförare, forskare, säljare, artist, präster, PR-ansvarig, sociolog, socialarbetare


...å förhoppningsvis har jag då valt rätt..eftersom jag pluggar till lärare! Hoppas på det iaf!


Puss på er alla!

Ovido - Quiz & Flashcards