Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Kamilla - 14 juli 2010 18:45

Ja veckan började verkligen bra! Startade veckan med att åka till lygnared med alla kompisarna i måndags. Vädret va toppen, vattnet varmt och sällskapet super! :) Efter en härlig dag på stranden, blev det en fribbrunda i nolhaga bland tusentals mygg! ;) Det gick hyfsat bra för mig, om man räknar bort första hålet..å alla myggbett som kliar! Men roligt var det iaf! Efter det va vi supervarma..åkte å handlade lite mat och begav oss sedan tillbaka till lygnared för ett kvällsdopp och lite grillning på stranden! En toppenkväll! :)


 

Jeanette och Johnny


  

Erika och Frida

 

Tisdagen fortsatte lika bra..inte lika bra väder dock..men när kvällen kom va det perfekt bilbingoväder! Så jag och Maria packede fikakorgen och åkte iväg till Töllsjö för en bilbingokväll! Och åkte därifrån 1000 kronor rikare var! :) Kändes nästan som jag vann en miljon..så glad va jag! :) Inte varje dag man vinner 1000 spänn!


Idag, onsdag har solen kommit tillbaka..och vi har självklart njutit av den på stranden! Det blev lygnared idag me..fast denna gången bara med Johan och Jeanette! Men lika kul det! Jeanette är ju så himla rolig! :)

Ovido - Quiz & Flashcards